Fethiye'den Nif'e 197 km yol Çin malı ile :)

Yok abi bu nif fethiye nin üst taraflarında yayla kesimi.

Oralara ehliyetsiz cesaret edemeyiz bence...

Sewgili abicim.Bilmiom ne kadar dikkatli okudun ama biz yolu yarıyı geçtikten nayağı spnra 1 saat kalmış oluo.Belki ben yanlış anlatmış da olabilirim. bilmiyorum ama dediğin gibi ortalama 70 felan da yok.gideken 35- bilemedin 40 rampa yukarı.

gelirken stop et sal 70-75 i geçmez.

Bence alışkanlık olayı nasıl alışırsan öyle gidiyo.Misal aynalı motara biniyorum yine arkama başımı çewirerek bakıyorm...

yaşadığına dua et bence.. gerçi ne desem boş türkiye de böyle cahil bir sen değilsin..

teknoali, arkadaşların çoğu benimde söyleceklerimi söylemiş zaten. Yaptığınız gerçekten çok tehlikeli. Benim şuan motorum yok 1 aya kadar alıcam, motoru almadan önce bile bu hafta gidip kask-mont-eldiven ve dizlik alıcam. Önce kendi canım sonra motor zevki bu mantıkla düşünün lütfen.
Ayrıca yokuş aşağı motoru stop edip inmenize kimse bişey dememiş ben söyleyeyim o da çok tehlikeli gerçekten. Stop edeceğinize rolantide çalıştırıp inseydiniz çok da benzin yakmazdınız zaten. Hem motor freninden yararlanarak balatalarınıza daha az yük bindirirdiniz.
Umarım tekrarlamazsınız bu hataları.

Siz ne İçtiniz ya sunun bi formulunude bana versenız:silent:

Ne gibi ne içtiniz abi.
Resimlerde var mı bilmiom ama kola içtik.Alkol kullanmıyoruz.

teknoali, arkadaşların çoğu benimde söyleceklerimi söylemiş zaten. Yaptığınız gerçekten çok tehlikeli. Benim şuan motorum yok 1 aya kadar alıcam, motoru almadan önce bile bu hafta gidip kask-mont-eldiven ve dizlik alıcam. Önce kendi canım sonra motor zevki bu mantıkla düşünün lütfen.
Ayrıca yokuş aşağı motoru stop edip inmenize kimse bişey dememiş ben söyleyeyim o da çok tehlikeli gerçekten. Stop edeceğinize rolantide çalıştırıp inseydiniz çok da benzin yakmazdınız zaten. Hem motor freninden yararlanarak balatalarınıza daha az yük bindirirdiniz.
Umarım tekrarlamazsınız bu hataları.

Yok artık kendi hayatımı yaşıyorum.Hergün kaskımı takıyorum.Dikkatli bi şekilde gidiyorum.(mecburen amasörsüz dikkat etmek gerek...)

Bunlar ben motor almadan önce arkadaşlarımla yaşadıklarımdı.

Artık daha farklıyım.ama düşünce olarak değiştiremiyorum.mantığım bi türlü kabul etmio.

anlayamıyorum 1000 lerde kişi öyle diyo ama ben kabullenemiom.Burda kabullensem bile direksiyona geçince yine aynı hissediyom kendimi.

Son düzenleme:
çocuğa saçma sapan şey söyleyipte aptal yerine koymayın adam hepinize sabırla cevap veriyor ben olsam böyle söyleyenlerin hepsine basardım kalayı ::rantinp:
güzel gezi olmuş alicim ama benle konuştuktan sonra böyle yapsaydın bide soz verip gerçekten darılırsım sana :)

arkadaşlar bu arkadaşlar zaten hatalı bunu anlatmaya gerek yok fakat şöyle de bir durum var bu arkadaşlar nerede ikamet ediyorlar köy ya da küçük ilçelerde trafik yok yani şehir içi trafik de aynasız kullankaltan elbette imkansız 1 saatte boynunuz tutlur öyle kalırsınız mazallah arkaya bakıcam diye :mrgreen: 3 kişi gitmeye gelince de yollar tarla yolu gibidir kuş uçmaz kervan geçmez köy yoludur yollar toprak zaten e bu arkadaşlar da zaten daha çok genç heves etmişler cevaplarda o kadar yüklenilmesine rağmen gayet saygılı cevap vermişler gibi geldi bana.durumu yalnızca bulunduğumuz il ilçeleri düşünerek değerlendirmeyelim arkadaşlar muhakkak yaptıkları hata tabiki de

yahu sizde duran aynaları niye söktünüz olmasa da paraya kıyıp almasanız bi nebze anlıcam da olanları neden söktünüz :bounce:

arkadaşım ben anlamadım 197km.diyor depoyu doldurduktan sonra 1 saat,te nereye wardınız

çocuğa saçma sapan şey söyleyipte aptal yerine koymayın adam hepinize sabırla cevap veriyor ben olsam böyle söyleyenlerin hepsine basardım kalayı ::rantinp:
güzel gezi olmuş alicim ama benle konuştuktan sonra böyle yapsaydın bide soz verip gerçekten darılırsım sana :)

Celil abi senle konuştuktan sonra zaten böyle bi gezi(hata) yapmazdım.yapmamda en azından daha tedbirli olurum....

arkadaşım ben anlamadım 197km.diyor depoyu doldurduktan sonra 1 saat,te nereye wardınız

Git-gel o kadar...

Son düzenleme:
Hadi yapıyorsunuz böyle şeyler.Neden burada paylaşıyorsunuz ki? Üyelerden laf yemek için mi?Anlam veremedim doğrusu.

allah akıl fikir versin 3 kişi 110 cc motorla 200 km'yol kafalarda kask yok motorun aynası yok ehliyet zaten yok

yaaw hocam bas bas bağırıyolar ekipman olmadan yola çıkmayın diye.sizin ekipmanınız yok üstüne 3 kişi motora binmişiniz:pr:ayna da yok motorda:farao:

Hadi yapıyorsunuz böyle şeyler.Neden burada paylaşıyorsunuz ki? Üyelerden laf yemek için mi?Anlam veremedim doğrusu.

Tamam bir daha paylaşmıyoruz böyle şeyleri...Artık paylaşmak istemiyorum zaten...

allah akıl fikir versin 3 kişi 110 cc motorla 200 km'yol kafalarda kask yok motorun aynası yok ehliyet zaten yok

Önceleri yaptığım şeylerden bahsetemk istemiştimşimdi durumö bnm için farklı...artıkböyle değilim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Teşekkürler Paylaşım Için Kask Takın Takmıyorsanız Lütfen Yavaş Keyfiniz Kaçmasın Bizler Abileriniz Olarak Söylmekle Sorumluyuz Kimseyede Yorumundan Dolayı Darılmayın Hebimiz Sizin, Yaşınızda Iken Aynı çılgınlığı Yapıyorduk Selamlar......

Gezer.motorcu48

valla ben bışey demıyorum pes yanı.bu kadarda olmaz resmen delilık.Tabikı daha çocuk bunlar.Suç ailerınde

Millet Deliye Hasret Biz Akıllıya diye bir tabir duymuştum....
Allah Selamet versin.
Saygılar.

ya ahali,

el insaf,

arkadaş içinden geçmiş paylaşmış,

uyarıları dikkate almış, bilinçlenmiş, kasksız binmiyorum diyor.

daha okumadan etmeden niye yükleniyorsunuz gençlere ?

alay edince boyunuz mu uzuyor, kompleksiniz mi doyuyor?

uyarıyı yapan sağduyulu arkadaşlar lisan-ı münasiple yapmış ve amacına ulaşmış.

daha ne?

yurdumu bilmeyene not: güneyde , kırsalda dünya kadar motor vardır, çoğu sizin beğenmediğiniz tipte, mobilet tadında... bu motorlar yöre insanının atıdır-eşşeğidir, heybesini atıp biner. genelde de kask vb bilmez kullanmazlar, köyde süslü motor ekipmanı satan mağzalarda bulunmaz.

çoluk-çocuk-hanım 4 kişi civarında binildiği olur. doğru mudur değildir tabiiki...

bir de seksen iki tane motor- motor malzemesi olan büyükşehirlerde saçı bozulmasın diye en kıymetli organı olan dirseğine kaskı takıp gezen arkadaşlarımız var, onların motorları havalı diye genelde bu kadar tepki almaz.

teknoali kardeşim, gezmeye, keşfetmeye devam, ama uygun korumayla, hayatınızı sağlığınızı riske atmadan. yeni gezi resimlerinizi, yakışıklı kasklarınızla çektirdiğiniz resimleri bekliyorum.

ya ahali,

el insaf,

arkadaş içinden geçmiş paylaşmış,

uyarıları dikkate almış, bilinçlenmiş, kasksız binmiyorum diyor.

daha okumadan etmeden niye yükleniyorsunuz gençlere ?

alay edince boyunuz mu uzuyor, kompleksiniz mi doyuyor?

uyarıyı yapan sağduyulu arkadaşlar lisan-ı münasiple yapmış ve amacına ulaşmış.

daha ne?

yurdumu bilmeyene not: güneyde , kırsalda dünya kadar motor vardır, çoğu sizin beğenmediğiniz tipte, mobilet tadında... bu motorlar yöre insanının atıdır-eşşeğidir, heybesini atıp biner. genelde de kask vb bilmez kullanmazlar, köyde süslü motor ekipmanı satan mağzalarda bulunmaz.

çoluk-çocuk-hanım 4 kişi civarında binildiği olur. doğru mudur değildir tabiiki...

bir de seksen iki tane motor- motor malzemesi olan büyükşehirlerde saçı bozulmasın diye en kıymetli organı olan dirseğine kaskı takıp gezen arkadaşlarımız var, onların motorları havalı diye genelde bu kadar tepki almaz.

teknoali kardeşim, gezmeye, keşfetmeye devam, ama uygun korumayla, hayatınızı sağlığınızı riske atmadan. yeni gezi resimlerinizi, yakışıklı kasklarınızla çektirdiğiniz resimleri bekliyorum.

Allah razı olsun abi düşüncemi okumuşun resmen...

köyde kırsal kesimde değin doğru.

dediğin gibi yapacam ekliecem.

saol walla....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar