Fethiye-Antalya yolculuğu..

Fethiye’den Antalya’ya birkaç ufak tefek işimi halletmeye biraz rahatlamaya ruhumu dinlendirmeye ve yıllardır hayalimde olan yalnız yollarda olma idesini hayata geçirmek istedim.Hemde kendimin ve motorumun limitlerini öğrenmek istedim.Ailem ve çevremdekiler iki teker olayına başından beri tepkililer ve yola öyle kötü bir psikoloji ile çıkıyorumki annem gözleri yaşlı evden cenaze gönderircesine kötüydü ama bu gibi şeyleri aşmaları gerektiğini anlatmam tam korumalı yavaş ve dikkatli gidersem bir sorun olmayacağını anlatmam gerekiyordu neyse bunu yapabildim..

Fethiye’den sabah 7.30 – 8.00civarı yola çıkyorum manevi olarak kötü oldugumdan huzursuz tedirgin ve temkinli 60-80km hız aralığında yola devam ediyorum uzunca bir süre..

Karabel..yayla’ya doğru çıkış..

Seki yaylası yol ayrımı..

Korkuteli’ndeyim..

Dönüş;
Sabahın ilk ışıkları ve sabah kahvaltısı , afyon patlatısı ve uyanış seremonisi :)

Korkuteli’ni geçiyorum ve yayla havasının oldukça soğuk olduğunu görüyorum..Korkuteli’nden 10km uzaklıkta bir güzellik..

yaklaşık 200km lik bir yol 60-90 km hız aralığında temkinli bir şekilde 3.5 saatte tamamlanabiliyor..daha hızlısı vibrasyon manyağı yapabilir her çinlide :)

Sevgiler..

Yücel

Hocam enduro olsunda vibrasyona biz razıyız.fotoğraflarınızın devamını dilerim.daha yeni geldim bende sizin oralardaydım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
90 km üstüne vibrasyon manyağı oluyorsan o motorda problem var demektir teknik bilgiler bölümüne bir bak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede 90 da vıbrasayon fazla olmaz

Hocam motosikleti ilk aldığındada çok güzel bir dosya hazırlamıştın paylaşım için yine teşekkürler

güzel bir gezi fotoğraflar herşeyi anlatmaya yetiyor. her Çin'li kötüdür diye olaya bakanlara belki bir fikir verir.

birincisi gercekten cok başarılı olmuş eline sağlık.ikincisi ise gorunce cok şaşırdım çünki bende fethiyede oturuyorum.ama seninle hiç karşılaşmamışız,tabi resimdekinin sen olduğunu var sayıyorum.ben sık sık ramadanın oralarda takılıyorum.belki karşılaşırız.ehliyet gelince benimde ilk hedefim gocek antalya bodrum gibi yerlere seyehat etmek.umarım yapabilirim.kal sağlıcakla..

Yucelozer arkadaşım bir dahaki sefer sahilden seyahat etmeni öneririm.Yol 100km den fazla uzuyor ama fazlası ile bu zahmete değiyor.Hele kaputaş plajından yüzmeden geçmek olmaz.

orveg' Alıntı:
90 km üstüne vibrasyon manyağı oluyorsan o motorda problem var demektir teknik bilgiler bölümüne bir bak
Uzun süre 90km üstünde giderseniz rahatsız edici oluyor demek istedim yapabildiği hız zaten 110km 90'ın üstü zorlamaya başlıyor demektir(Red line) tek silindirli bir moto olduğunu düşünürsek normal bir durum diye düşünüyorum.

nikneym' Alıntı:
birincisi gercekten cok başarılı olmuş eline sağlık.ikincisi ise gorunce cok şaşırdım çünki bende fethiyede oturuyorum.ama seninle hiç karşılaşmamışız,tabi resimdekinin sen olduğunu var sayıyorum.ben sık sık ramadanın oralarda takılıyorum.belki karşılaşırız.ehliyet gelince benimde ilk hedefim gocek antalya bodrum gibi yerlere seyehat etmek.umarım yapabilirim.kal sağlıcakla..

Teşekkürler...Birgün karşılaşırız umarım..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar