- Konu Yazar
Fethiye’den Antalya’ya birkaç ufak tefek işimi halletmeye biraz rahatlamaya ruhumu dinlendirmeye ve yıllardır hayalimde olan yalnız yollarda olma idesini hayata geçirmek istedim.Hemde kendimin ve motorumun limitlerini öğrenmek istedim.Ailem ve çevremdekiler iki teker olayına başından beri tepkililer ve yola öyle kötü bir psikoloji ile çıkıyorumki annem gözleri yaşlı evden cenaze gönderircesine kötüydü ama bu gibi şeyleri aşmaları gerektiğini anlatmam tam korumalı yavaş ve dikkatli gidersem bir sorun olmayacağını anlatmam gerekiyordu neyse bunu yapabildim..
Fethiye’den sabah 7.30 – 8.00civarı yola çıkyorum manevi olarak kötü oldugumdan huzursuz tedirgin ve temkinli 60-80km hız aralığında yola devam ediyorum uzunca bir süre..
Karabel..yayla’ya doğru çıkış..

Seki yaylası yol ayrımı..

Korkuteli’ndeyim..

Dönüş;
Sabahın ilk ışıkları ve sabah kahvaltısı , afyon patlatısı ve uyanış seremonisi

Korkuteli’ni geçiyorum ve yayla havasının oldukça soğuk olduğunu görüyorum..Korkuteli’nden 10km uzaklıkta bir güzellik..

yaklaşık 200km lik bir yol 60-90 km hız aralığında temkinli bir şekilde 3.5 saatte tamamlanabiliyor..daha hızlısı vibrasyon manyağı yapabilir her çinlide
Sevgiler..
Yücel
Fethiye’den sabah 7.30 – 8.00civarı yola çıkyorum manevi olarak kötü oldugumdan huzursuz tedirgin ve temkinli 60-80km hız aralığında yola devam ediyorum uzunca bir süre..
Karabel..yayla’ya doğru çıkış..

Seki yaylası yol ayrımı..

Korkuteli’ndeyim..

Dönüş;
Sabahın ilk ışıkları ve sabah kahvaltısı , afyon patlatısı ve uyanış seremonisi

Korkuteli’ni geçiyorum ve yayla havasının oldukça soğuk olduğunu görüyorum..Korkuteli’nden 10km uzaklıkta bir güzellik..

yaklaşık 200km lik bir yol 60-90 km hız aralığında temkinli bir şekilde 3.5 saatte tamamlanabiliyor..daha hızlısı vibrasyon manyağı yapabilir her çinlide
Sevgiler..
Yücel