Festivalde Lastiğimi Pıçakladılar!

Katılım
9 Haz 2012
Mesajlar
519
Selamlar Mt ahalisi.

İsyanım başlıkta açıkça var, ama yine de ben gördüğüm bazı ihmalleri yazmadan edemeyeceğim. Dün birkaç haftadır planını yaptığım Kuşadası Motofest'e Team35 üyeleri ile gittim. Festival alanında kamp çadırlarının yanında iki tane basketbol sahası vardı ve çoğu kişi motosikletini oraya park ediyordu. Açıkçası tekin de görünüyordu, pek kıllanmadım. Motosikletini oraya park etmeyenler de genelde çadırının yanına koyuyordu. Büyük bir organizasyon olduğu halde hiçbir güvenlik elemanının olmaması dikkatimi çekmişti, fakat kendimce 'Kuşadasında böyle şeylere gerek olmuyor herhalde' dedim ve çok da takılmadım. Herkes gibi ben de motosikletimi oraya bıraktım.

Buraya kadar sıkıntı yok, sıkıntı akşam başladı. Kortej sonrası herkes festival alanına döndü ve yetkililer motosikletlerin konser alanının yanında bulunan boş çimenlik alana alınmasını istediler. Neden? çünkü basket sahalarının oraya otomobiller park edecekmiş. Çimlik alan dediğim de; taş, toprak, otlar..Hiçbir ışıklandırma söz konusu değil. Konser bitimi motosikletime bindim ve gidonunda müthiş bir ağırlık sezdim. 'Herhalde yumuşak bir alana girdim teker gömüldü ondan böyledir' dedim ve yola çıkar çıkmaz lastiğe baktığımda patlamış olduğunu fark ettim.. Taş mı battı, çivi mi girdi karanlıkta bakamayacaktım ve motoru oraya bir yere bıraktım (Herkesin motosikleti orada buradaydı).

Sabah lastiğe baktım ve kundaklandığını fark ettim. Resmen pıçaklanmıştı. Köpük sıkmayı denedik olmadı, köpüğün hepsi yarıktan dışarı çıktı. Neyse ki bir minibüs bulduk ve motosikleti sanayiye götürüp yama yaptırdım. Yama yaptırdığım yere 2-3 motosiklet daha geldi, hepsinin ön lastiği aynı durumdaydı.

Yetkililerle konuşayım dedim ve bana bir çok araba ve motosikletin lastiğinin bıçaklandığını söylediler. 'ee, nasıl iş bu?' dedim, 'yapacak bir şey yok, polis geldi tutanak tuttu' dediler. İşin komiği aynı şey geçen sene de olmuş..
Birçok yerde motosiklet festivalleri düzenleniyor, peki siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Ben hiçbir güvenlik olmaması, motosikletlerin park alanından çekilip çimlere alınması ve burasının hiç ışık barındırmamasını ihmal olarak adlandırıyorum.

Not: O değil de, Hayabusa'nın yanına koymuştum motoru, o değil de niye ben :)
Not2: Team35 üyelerine buradan selam, hepsine çok teşekkürler.
 
Katılım
28 Tem 2013
Mesajlar
4,319
geçmiş olsun
gezginler 45 üyeleri de oradaydı inşAllah çok lastik kesmemişlerdir
 
Katılım
13 Eyl 2013
Mesajlar
3,093
geçmiş olsun dostum. yardıma ihtiyacın varmış keşke yazsaymışsın yardımcı olurdum :)
 
Katılım
1 Ağu 2005
Mesajlar
21,819
bunlara şimdi küfür etsen bi faydası yok...babaları belli olnayan sevgisiz büyümüş yavşaklar işte nolcak...ne istiyon milletin lastiğinden...
 
Katılım
17 Ara 2012
Mesajlar
1,799
Motosikleti
SuZan
hocam 4 senedir balıkesir motofeste katılıyorum. en ufak bir olay yaşamadım. geçen senede aynısı olduysa. uyanık esnaf işi gibi duruyo olay.
 

DKN

Katılım
11 Ocak 2013
Mesajlar
4,727
muhtemelen sizin oraya gitmenizden hoşlanmayan yaşadığı bölgeye sadık ve sahiplenen biri yapmış.
 
Katılım
1 May 2015
Mesajlar
123
geçmiş olsun. kimsenin günahını almak istemem ama bana da lastikçinin işi olabilir gibi geldi.
 
Katılım
9 Haz 2012
Mesajlar
519
geçmiş olsun dostum. yardıma ihtiyacın varmış keşke yazsaymışsın yardımcı olurdum :)

Sağol hacı, sağolsunlar çevremdekiler çok yardımcı oldular :)

Sebep ne idi acaba...

Enteresan olan sanayide neredeyse her dükkan kapalıyken sadece jantı söken tamirci ve lastikçinin açık olmasıydı..

Sen ırc'leri değiştirdinmi burak.

Burak kim olum, ifşa etme :mrgreen: He ya nalet İrc'ler var halen.. Rosso kadar olmasa da ısınınca iş görüyor valla.

O da mümkün olasiklar arasında
güvenlik kamerasi vs yok mu idi ki ?

Var var, olma mı.. Ama motosikletleri çektikleri yerde yok. Olsa da ne yazar, hiç ışık yok ki.

Burak çok geçmiş olsun dostum..

Sağol kaan, geleydin keşke :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst