Ferco Motor a teşekkürler

Arkadaşlar Ferco motor motor kiralamaya başlamış gerçi 150 cc ama Vespanın en şirin modellerinden Lx 150 fiyatlarıda çok uygun İstanbulda motosilet kiralamak istesek nerdeyse kimse yoktu bayramda motorsuz bırakmadıkları için teşekkür ediyorum onlara. Bu arada herkesin bayramını kutlar iyi sürüşler dilerim.
Allahın selamı üzerinize olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ferco ya ilk defa teş. eden birini görüyorum:cherry:

Haftalık 150, aylık 400, 3 aylık 1200.
Bir senelik kiralamak istesen motor parası zaten fazlasıyla:p

:rendeer: Haftalık 150 hiç bişey değil valla :)

Bi Teşekkür de benden Ferco Ya o zaman :p

Süper Moderatör (BBRR)
cidden mükemmel fiyatlar..

Bişey değil mi :D Aylik taksite girerim

bu mantıkla motor kiralanmaz .. şimdi şöle düşün istanbulda yaşamıyosun ve sadece bir iş için istanbula geliyorsun .. 1 haftada sağa sola git yapıcan ne kadar taksi parası verirsin ve ne kadar trafikte zaman öldürürsün. ya peki altında motor olsa ne kadar kolaylık olur .

cidden mükemmel fiyatlar......
.. şimdi şöle düşün istanbulda yaşamıyosun ve sadece bir iş için istanbula geliyorsun .. 1 haftada sağa sola git yapıcan ne kadar taksi parası verirsin ve ne kadar trafikte zaman öldürürsün. ya peki altında motor olsa ne kadar kolaylık olur .

kesinlikle işte doğru mantık bu olmalı,
ben kıbrısa gittiğimde ve trafiğin de ters şeritten işlediğini gördüğümde hemen yaptığım ilk iş motosiklet kiralamak olmuştu,hem araç kiralayıp yollarda telef olmadım hem de şehiriçinde her yere rahatça ulaşımımı sağladım kafamrahat etti.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar