Felce karşı ekipmanlarda durum nedir?

Motosikleti
Mondial Grumble
Hız kurallarına uymak aslında insan canı için önemli mesele. Şimdi hız sınırları evet az ama uyulursa hayati riskleri azaltıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hız kurallarına uymak aslında insan canı için önemli mesele. Şimdi hız sınırları evet az ama uyulursa hayati riskleri azaltıyor.
Şimdi 150-200 ile giderken tepki süreniz azalıyor (yola hayvan çıkması, arabanın şerit değiştirmesi vs), hakimiyet azalıyor, olası bir kazada oluşacak hasar artıyor, güvenli hızlara ani şekilde inemiyorsunuz, hayati risk artıyor.
Ama 100 hatta bölünmüş yollarda 80 ile giderken daha rahat tepki veriyorsunuz, hakimiyetiniz daha fazla, olası kazada hem aldığınız hasar azalıyor hem de ani şekilde güvenli hızlara düşebiliyorsunuz kaza yapsanız bile güvenli hızlara düştüğünüzde hasarınız daha da azalacak, hayati riskiniz azalıyor.
Tabi bir de araçlar ile motorların hız sınırının aynı olmaması saçmalığı var ona el atılması lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gönül ister ki bolca pistler olsa millet gazlasa

Son düzenleme:

F54

Hacı yazıların da hız ölüm korkusuzluğu agrasif bir gider atar var ama iyi bir düşünce yapısına sahip olduğunu göstermiyor.
Hepimiz ölümlüyüz de bu kadar rahat olmamak lazım.
normalde bende normal insanlar gibi sakin bir insanım ama üzerime araba sürülünce sakin kalamıyorum
yoksa trafikte insan gibi giden diğer sürücülere atar yapmıyorum yol verenlere teşekkür ediyorum selam verenlere merhaba diyorum

Motosikleti
CB125F
hayatımda 3 defa arı soktu 2 si motosiklet üzerindeydi son olay scooterım la yaylaya giderken köy yollarında geçtiğim sırada oldu
beliğime soktu 5 gün elim ağrıdı kazaya sebebiyet vermedi o kadarcık şey benim tansiyonumu düşüremez (millete neler giriyor gık'ı çıkmıyor bize arı sokmuş vız gelir tırıs gider :ROFLMAO: )
bu kaza yapıp sakat kalma gibi durumları hiç düşünmüyorum hiç korkmuyorum eğer korkuyor olsaydım motosiklete binmezdim 4 kapısı olan olan bir araba alırdım 85 yaşına kadar yaşamayı hayal ederdim o şekilde bir hayat gerçekten ÇOK zevksiz olurdu benim için
motosiklete bütün tanıdıklarım şeytan icadı olarak bakıyor
hayatımın çoğu zamanı 2 farklı yerde geçiyor
1 tanesinde sürekli evlen baskısı
1 tanesinde sürekli araba al baskısı ile uğraşıyorum
yani evleneceğim veya araba alacağım varsa da bunları yapmıyorum
motoru satmıyorum sadece yemek ütü çamaşır bulaşık temizlik yapsın diye bir kadınla evlenmiyorum
kral gibi bekar ve motor lu olarak yaşamaya devam ediyorum
Yalnız değilsin hocam aynı şeyler birde benim yaş 45 🤣

• Haha
Tepkiler: F54

F54

Yalnız değilsin hocam aynı şeyler birde benim yaş 45 🤣
yaşımı söylesem 1 ortak yanımız daha çıkacak :D
mahalle baskısının gerçekten meslek yaş eğitim zaman mekan gibi ayrımı yok :confused:
en cahili de en okumuşu da en görgülü'süde en akıllısı da o kuş kadar aklıyla akıl vermekten hiç çekinmiyor
hayatımda en nefret ettiğim şey cahille sohbet:D yok kesemiyorsun'da tamam ben kesiyorum ama o kestiğimi anlamıyor başa sarıyor hayda
bir insan her konuda bilgili olabilir mi herşeyi bilir mi😡
biliyorlar🤬

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar