Fazer ve Z750 ile Bozdağ Gölcük Ödemiş Tire gezimiz

bu video kurgusunu hanginiz yapıyor :) maşallah birde hangi programı kullanıyorsunuz?
video editingleri Doğukan yapıyor uzun boylu zayıfl olan :) program olarakta final cut pro kullanıyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------

tam tadında bi gezi video süper...

hem gezip hem bu video hazırlamak emek ister,elinize sağlık:cat:

Teşekkürler dediğiniz gibi gezerken çekmek bile zor işmiş televizyonlarda izliyoruz ya adamlar ne güzel hem geziyor hem yiyor diyoruz öyle değilmiş :mrgreen:
Genelde Cumartesi yapıyoruz gezileri hem video editing i bitirelim diye hemde gezi sonrası yorgunluk çok oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------

Ellerinize saglik, Tekeriniz daima düz bassin 10 NUMARA:cat::cat::cat:
Teşekkür ederiz hocam daha sizler kadar iyi olmasada bişeyler yapmaya çalışıyoruz sizin gezilerinizi gıptayla izliyoruz

valla herşey süper olmuş eğlenceli müzik seçimi de bu arada süper elinize sağlık

Çok güzel video olmuş elinize ayağınıza motorunuza sağlık.Şu istanbulda da bi güneş açsa ne kadar mutlu olurum orda kısa kollu gezi yapmışsınız benim içim açıldı valla :)

Mersin İl Temsilcisi
insanın yola çıkabileceği bir arkadaşının olması ne güzel değil mi?

Allah hiç kimsdeyi yalnız yaratmasın!!!

baştan sona bir tebessümle izledim videonuzu

yalnız bir sorum var gittiğiniz güzergahları tam olarak anlayamadım ...Allah nasip ederse haziran ayında ben de bir ege turu yapmayı düşünüyorum manisa-izmir-muğla yapcam inşallah :bounce:

gezdiğiniz yerler yolumun üzerinde yanılmıyorsam .tam net olarak belirtseniz de ben de gitsem gezsem,söyle bir tire köfte de biz tatsak ooohh mis gibi :cherry:

baştan sona bir tebessümle izledim videonuzu

yalnız bir sorum var gittiğiniz güzergahları tam olarak anlayamadım ...Allah nasip ederse haziran ayında ben de bir ege turu yapmayı düşünüyorum manisa-izmir-muğla yapcam inşallah :bounce:

gezdiğiniz yerler yolumun üzerinde yanılmıyorsam .tam net olarak belirtseniz de ben de gitsem gezsem,söyle bir tire köfte de biz tatsak ooohh mis gibi :cherry:
Merhaba videoyu beğendiğinize çok sevindik
Güzergahı size kısaca anlatayım.Afyon -İzmir yolundan geleceksiniz diye düşünüyorum. Manisa salihliyi geçince 10 km sonra sizi bozdağ diye tabelalar uyarmaya başlıyacaktır.
Bozdağ tabelasını görünce oradan girmelisiniz yaklaşık 20 km tırmanıp bozdağa ulaşıyorsunuz. Devamında yol sizi gölcük-ödemiş tire ve bayındıra götürecek. Aslında yolu karıştırmanıza imkan yok tek önemli olan salihliden sonra bozdağ girişini kaçırmamanız. O yola girdiğinizde başka bir yere çıkma ihtimaliniz yok.
Siz bu taraflara geldiğinizde telden sizinle görüşür yoluda tarif edebilirim hatta belki bir çay bile ikram edebiliriz :)

Gerçekten çok güzel bir gezi ve gezi videosu olmuş. Elinize sağlık. Müzik seçimleri de videoyla bütünleşmiş. Diğer gezi videolarınızı da bekliyoruz. Saygılar...

Çok güzel olmuş dolu dolu her iki videoda ellerinize sağlık arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar