Fatihte kaza......

Yolu Şaşıran Sürücü Geri Geri Giderken Motosikletle Çarpıştı: 1 Yaralı

Fatih'te Yolunu Şaşıran Sürücü Geri Gelmeye Kalkışınca Arkasından Gelen Motosikletle Çarpıştı. Kazada Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Fatih'te yolunu şaşıran sürücü geri gelmeye kalkışınca arkasından gelen motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Turgut Özal Caddesi Aksaray istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 BB 5726 plakalı araç, Zeytinburnu'na gitmek isterken yanlışlıkla Aksaray istikametine girdi. Yanlış yola girdiğini fark eden sürücü, tek yönlü caddede geri geri gelmeye başladı. Bu sırada arkadan gelen İbrahim Gündüz'ün kullandığı 34 YB 9819 plakalı motosiklet, geri geri gelen araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Yaralı sürücü, 112 acil yardım ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ARKADAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN BİRİNİN DAHA VURDUM DUYMAZLIĞI SONUCU İŞTE ARKADAŞIMI BİLEN TANIYAN VARMI ACABA

Allahtan acil şifalar diliyorum
İnşallah Tez zamanda sağlığına kavuşur

sabah sabah çok kötü haberler içim karardı yav Allah acil şifalar versin

Arkadaşımıza geçmiş olsun....İnşallah atlatır..

Böyle bir adi ve ahlaksızın yüzünden eşimle birlikte hayatımızı kaybediyorduk...Telefonla konuşurken köprü girişini kaçırmış 500 metre ilerideki kavşaktan dönmek yerine emniyet şeridinden dörtlü yakıp geri geri gelmeyi düşünmüş ve bunu düşündüğü anda altındaki jiple 4 şeritli E-5 te en soldan en sağa kurşun gibi geçip bize çarpmıştı..Allah korumuş ve yara bere ile atlatmıştık...( http://www.motosiklet.net/forum/taz...lsun-mutluyum-hala-yazabiliyorum-sizlere.html)

Düşüncesizlik cahillik filan değil,resmen ahlaksızlık resmen cinayet...

İnşallah arkadaşın durumu iyidir...

Motosikleti
yok
geçmiş olsun acil şifalar ....

asıl trafikte motorlar değil arabalar çok büüyk tehlike gibi

İnşallah En kısa zamanda sağlığına kavuşur ...

İnşallah Tez zamanda sağlığına kavuşur .......................................

Bu gerizekalılardan bıktım gerçekten. cumartesi günü bir başka mal, kırmızı ışıkta dururken arkamdan gelip bana çarptı. 2 takla attım, korumalarım sayesinde kurtuldum.

Cok gecmiş olsun Allah sifa versin insallah en kısa zamanda kurtulur.
Kaza raporunda eminim motosiklet suclu olarak goruluyordur...:farao:

Allah acil şifalar versin.

Bu saygısızlık desem değil, düşüncesizlik desem değil, bence bayağı bir seri katil psikolojisinden ibaret.

Bu gerizekalılardan bıktım gerçekten. cumartesi günü bir başka mal, kırmızı ışıkta dururken arkamdan gelip bana çarptı. 2 takla attım, korumalarım sayesinde kurtuldum.

bu memlekette kırmızı ışıkta bile güvenle durulmaz aynı olaya ben bi kere şahit oldum adamı minibüs altına aldı o günden sonra ışıkta şerit kenarında dururum be aynama bakarım hep.hepsi seme mal su katılmamış uyukluyarak gidiyorlar yolda motor kullanmak bu memlekette çok zor sana çok geçmişolsun şu arkadaşada üzüldüm bedavadan kaza yapmış hiç suçu yokken inşallah eski sağlığına kavuşur

ALLAH acil şifalar versın inşalla tez zamanda iyileşir
araç sürücüsü arkadaşım sende inşallah iyileşirsin aklını kulağını gözünü kullanman gereken aracını nasıl kullanmayı öğrenırsın emınımki geri geri gelmek yerine bir sokak yada 100 mt ilerdeki kavşktan dönme ihtimalın vardı. Ama sen bunları yapmak yerıne tek gidşli yolda geri geldin herhalde senınde bır doktora gözükmen lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar