farklıyız peki farka fark katarmıyız

bende nie bu konuya takıldık bu kadar diodum
baksan etiketlere, beni anlatıomuş:bounce:

Etiketler: alcakgonullu, dublor, sporcu, stunt, uzman, yenilikci

:queen::queen::mrgreen:
Ben topicten çıkıyım da takılın bakalım nası takılıyosunuz :queen:

Ablam ole deme ya zaten sen renk katıon buraya sensız olursa gımse gırmes bu ılan 10 sayfaya gıder :D

Vaaayy bu topic acaip action yapmış heee:mrgreen:

Vallah arkadaşım Lewo, Hoşgeldin umarım katkın ve katkımız olur motosiklet kullananlar camiasına. :cat:
Heee, gelelim Dublör olarak katılımcılık yaparsam hangi rolleri şeyapabilirim diye düşünüyorum:silent: Bizi bilen bilir, özel yeteneklerimiz olarak: gezeriz, tozarız, Mangal yaparııızzz:mrgreen: Eğer çekinilecek filimde, tehlikeli bir mangal sahnesi varsa bila-bedel oynarım arkadaşım. Üzerime tanımam vallah:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lewo kardeşim Atatürk gibi konuşmuşun iyi demişinde bize düşüne nedir tam manasıyla açıklasan.. çok süper olur dimi :p naapcaz biz fikirmi yaratcaz :queen: bence ülkemizde motosiklet filiminin çekilmemesinin sebebi bizim bütün olmamız değilki... zaten bütünüz... bizim motosiklet gruplarında enstantene olmaması yani demek istediğim uyuşturucu satan bi motosiklet çetesi varmı tanıdığınız bence ... pekii sürekli olarak illegal yarışlar düzenleyen bi grup varmı... bence oda yok ama olsa kesin katılırdım :queen:

yani biz edepli uslu adaplı motosiklet süren yasalara saygılı kişileriz dikkat çeken bi yanımız olmadığı için sinemaya entegre olması çok zor

beiim bildiğim bostancı civarlarında takılan bi scooter çetesivar geyiğine kurulmuş bişi bide hep birlikte gezen bi grup kawasaki zx pilotu var...

Vaaayy bu topic acaip action yapmış heee:mrgreen:

Vallah arkadaşım Lewo, Hoşgeldin umarım katkın ve katkımız olur motosiklet kullananlar camiasına. :cat:
Heee, gelelim Dublör olarak katılımcılık yaparsam hangi rolleri şeyapabilirim diye düşünüyorum:silent: Bizi bilen bilir, özel yeteneklerimiz olarak: gezeriz, tozarız, Mangal yaparııızzz:mrgreen: Eğer çekinilecek filimde, tehlikeli bir mangal sahnesi varsa bila-bedel oynarım arkadaşım. Üzerime tanımam vallah:cat:

bak görüyon dimi bizgezep tozan mangal yapan insanlarız :queen:

yanlış anlama muzaffer abi şimdiki lafım sana değil... içimizde yol yapmak için motor sürmeyen bi dünya insan var.. amerikadaki chooper grupları birlikte yol yaparlar... ama piknik yapmak için değil kızlara hava atmak içinde değil yol için motosiklet için yol yaparlar bizde bu bilene yok :queen: türk yapımcıları neyimizden faydalansın :queen:

ama ben çok pis motor kullanırım çok pis yol yaparım her ay 5000 km mem vardır bak çok feci başrolde oynarım buda aklının kenarında bulunsun :p:p:p:queen: acaip aksiyon yaratırım tabi bu özeliklerimin yanı sıra çok feci krank kırar piston daatırım :queen:

Son düzenleme:
ben küçük pich emrahı oynarım çok güzel yaparım bi de altıma bebe bisikleti verdiniz mii...
ayrılamaammmm...
11242906478978ys.jpg

Emrah yoluma ahaha :D altınada 1000rr honda verdılermı tmm eskı turkfılm lerı gıbı olur hehe :D

herkese selam arkadaşlar... istanbul stunt team adlı dublör ekibinin dublör kordünatörüyüm... ekibimis 15 kişilik bir ekip ve hepsi birbirinden değerli arkadaslar... farklı olanlara ve fark yaratanlara saygım sonsuz ve kabul etmek gerekki çoğu motosiklet kullanıcılarıda fark yaratmayı başarmış insanlardır... enkısa zamanda aktivitelerimizde sizleride görmekten büyük onur duyacağım... ( aktivitelerimizi belirli peryotlarda sizlere sunacağım ilgilenmek isteyen arkadaslar olursa cevap yazmaları yeterli.. )
motosiklet aşkıyla yaşayan arkadaşlar... avrupada motosiklet gurupları hakkında çekilen filmleri hepimiz izliyor ve hayranlık duyuyoruz, fakat türkiye bole bir girişimin olmamasına hepimis üzülüyoruz. bunun sebebi olarak türkiyede ve en onemlisi sinema sektörünün attığı istanbulda motosiklet kullanıcılarının avrupa ayarında bir bütünlük sergileyememesi olduğunu düşünüyorum... tanışarak , fikirlerimizi paylaşarak güzel bir başlangıç yapabileceğimize inanıyorum ve ilginizi bekliyorum... saygılar... :)

sen bizi artizz yapıcaktın ama kayboldun nerelerdesin dostum... :queen::queen:

eskiden belli basli geyikciler vardi,artik surusune bereket
bu topic'te geyige baglanmis :queen:

eskiden belli basli geyikciler vardi,artik surusune bereket
bu topic'te geyige baglanmis :queen:

sanırım eski üye olduğunu anlatmak istiyosun yorulma dostum ne zaman üye olduğunu görebiliyoruz orda yazıyo... :bounce: ne yapcazz peki bilader sonuşta nerde hareket orda bereket...

sanırım eski üye olduğunu anlatmak istiyosun yorulma dostum ne zaman üye olduğunu görebiliyoruz orda yazıyo... :bounce: ne yapcazz peki bilader sonuşta nerde hareket orda bereket...

dostum,kimseye bisey gosterme zorunlulugum yok bu bir,ayrica geyikcilerin cogalmasi hosuma gider buda iki.

okeee.......... buda üüüüççççç :queen::queen:

sende geyikcisin galiba :)
yakinda alp_tunay,tigermbz,Bbaday,mete_han,Sato8,Gultekin,Cartman ve dost kazigi yemis olan ben (o kendini biliyo,sozum sana mete_han,araplarin bizi sattigi gibi sattin beni) yeni sezonda geyige baslaycaz yakinda,yeni katilimleri bekleriz :wiinkk:

sende geyikcisin galiba :)
yakinda alp_tunay,tigermbz,Bbaday,mete_han,Sato8,Gultekin,Cartman ve dost kazigi yemis olan ben (o kendini biliyo,sozum sana mete_han,araplarin bizi sattigi gibi sattin beni) yeni sezonda geyige baslaycaz yakinda,yeni katilimleri bekleriz :wiinkk:

inş.. kardeş geyikci değilimde muhabbetciyimdir...

Konuyu baştan sona okudum. Geyik bol bu sitede. :)
O taraflarda olsam yardımcı olmaya çalışırdım hatta 3-5 motorcuyla kendi kendimize bir takım yöntemler bulup, kendimizide geliştire bilirdik. Bir nevi grup çalışması yada antrenman gibi.
Umarım amacınıza ulaşırsınız. Stuntcıya selam geyiğe devam :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar