farklıyız peki farka fark katarmıyız

herkese selam arkadaşlar... istanbul stunt team adlı dublör ekibinin dublör kordünatörüyüm... ekibimis 15 kişilik bir ekip ve hepsi birbirinden değerli arkadaslar... farklı olanlara ve fark yaratanlara saygım sonsuz ve kabul etmek gerekki çoğu motosiklet kullanıcılarıda fark yaratmayı başarmış insanlardır... enkısa zamanda aktivitelerimizde sizleride görmekten büyük onur duyacağım... ( aktivitelerimizi belirli peryotlarda sizlere sunacağım ilgilenmek isteyen arkadaslar olursa cevap yazmaları yeterli.. )
motosiklet aşkıyla yaşayan arkadaşlar... avrupada motosiklet gurupları hakkında çekilen filmleri hepimiz izliyor ve hayranlık duyuyoruz, fakat türkiye bole bir girişimin olmamasına hepimis üzülüyoruz. bunun sebebi olarak türkiyede ve en onemlisi sinema sektörünün attığı istanbulda motosiklet kullanıcılarının avrupa ayarında bir bütünlük sergileyememesi olduğunu düşünüyorum... tanışarak , fikirlerimizi paylaşarak güzel bir başlangıç yapabileceğimize inanıyorum ve ilginizi bekliyorum... saygılar... :)

Oncelıkle sıtee hos geldın ve katılımcı bır uye olup aılemıze katılmanı ısterız.. dusuncen bence 10 numara saol ınsallah ılerıde o da olur abı

pınarr ve ben düşme rolunde çok ii oynarız dimi pınarr:queen::queen:
Yok ben çukur bulmaca yarışmasına katılıcam.. Es geçersem bi tanesini meşhur olmak nasip olmasın bana hehehehe :queen::queen:
Galiba pekı zekı murende bızı gorecekmı ?
Naklen yayın yapılırsa görebiler :cherry:

gönül öyle ister dimi :) ama şu bir gerçek bole bir girişim olmadığı surece hep gizli kahraman olarak kalıcaz....
Benim soyadımda kahraman zaten.. Soyadıma rağmen hala farkedemediler beni :queen::queen:
teşekkür ederim umarım olur türkiyenin boyle birşeye ihitiyacı var...:)
Biliyordum Türkiyenin bana ihtiyacı olduğunu ama mütevaziliğimden hep sustum size çaktırmadım :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
aktiviteden kasıt nedir acaba?

biz surekli yeni bir şeyler yaparak yapımcıların karşısına çıkıyoruz bazıları bunu değerlendirmekten yana oluyor bazılarıda tolum için fazla diyor malesef...en son ele aldığımız konu yamakazi lerin ilgi alanıydı fakat sinemaya entegre aşaması çok zor... fakat şuan motosiklet kullanıcıları potansiyel birer aksiyon hayranı olduğu için bu projeyi adapte etmek çok daha kolay olacana inanıyorum ...

Yok ben çukur bulmaca yarışmasına katılıcam.. Es geçersem bi tanesini meşhur olmak nasip olmasın bana hehehehe :queen::queen:

Naklen yayın yapılırsa görebiler :cherry:

Benim soyadımda kahraman zaten.. Soyadıma rağmen hala farkedemediler beni :queen::queen:

Biliyordum Türkiyenin bana ihtiyacı olduğunu ama mütevaziliğimden hep sustum size çaktırmadım :queen::queen::queen:

espiri konusuda olması hoşuma gitti bir nevi beyin fırtınası gibi görüyorum.... türk sinema tarihinin sizlere ihtiyacı var:rendeer:

Son düzenleme:
biz surekli yeni bir şeyler yaparak yapımcıların karşısına çıkıyoruz bazıları bunu değerlendirmekten yana oluyor bazılarıda tolum için fazla diyor malesef...en son ele aldığımız konu yamakazi lerin ilgi alanıydı fakat sinemaya entegre aşaması çok zor... fakat şuan motosiklet kullanıcıları potansiyel birer aksiyon hayranı olduğu için bu projeyi adapte etmek çok daha kolay olacana inanıyorum ...

espiri konusuda olması hoşuma gitti bir nevi beyin fırtınası gibi görüyorum.... türk sinema tarihinin sizlere ihtiyacı var:rendeer:

Teşekkür ederim ama ben gelirsem başrolü kaparım bak söylemedi deme. Alınmaca gücenmece yok :cherry:

Etiketler: alcakgonullu, dublor, sporcu, stunt, uzman, yenilikci

Alçakgönüllü :silent:

Son düzenleme:
:)
pınarr , umarım oyle birşey başarırsın... konuya az çok vakıfsın galiba..

herkes dalga geçme sevdasında....

siteye hoşgeldiniz amacınıza ulaşırsınız umarım çalışmalarınızı görmek isterim.. bu arada bi abim var istanbulda rap yapan onunda adı lewo kim kimden çaldı :p

saygılar :)

hadi bakalım hayırlısın inşallah bizimde filmimiz olur ama zor be bilader

aramıza hoşgeldin

motor var mı?

İnş Başarırsınız ve bizde sizinle konustuk diye cevremizdekilere anlatırız :queen:

(Benım kankam var bu filmi o cekti diye :cherry:)

kısss tv ye çıkacasss,
yalnız ben öpüşmeli sahnelerde oynamam, türkan şoray kuralları aynen geçerlidir:queen:
Taam ben öpüşürüm senin yerine :queen::queen::queen:
herkes dalga geçme sevdasında....

siteye hoşgeldiniz amacınıza ulaşırsınız umarım çalışmalarınızı görmek isterim.. bu arada bi abim var istanbulda rap yapan onunda adı lewo kim kimden çaldı :p

saygılar :)
Höyttt sen ne anlarsın bee.. Dalga geçmeymiş.. Biz çıktığımızda topic kaybolur olm biz tavan yapmasını sağlıyoruz :p:p

Biz orada olamasaktan gönlümüz sizinle beraber Umarım herşey istediğiniz gibi olur ama pınar gelirse ben gelmem:queen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar