- Konu Yazar
herkese selam arkadaşlar... istanbul stunt team adlı dublör ekibinin dublör kordünatörüyüm... ekibimis 15 kişilik bir ekip ve hepsi birbirinden değerli arkadaslar... farklı olanlara ve fark yaratanlara saygım sonsuz ve kabul etmek gerekki çoğu motosiklet kullanıcılarıda fark yaratmayı başarmış insanlardır... enkısa zamanda aktivitelerimizde sizleride görmekten büyük onur duyacağım... ( aktivitelerimizi belirli peryotlarda sizlere sunacağım ilgilenmek isteyen arkadaslar olursa cevap yazmaları yeterli.. )
motosiklet aşkıyla yaşayan arkadaşlar... avrupada motosiklet gurupları hakkında çekilen filmleri hepimiz izliyor ve hayranlık duyuyoruz, fakat türkiye bole bir girişimin olmamasına hepimis üzülüyoruz. bunun sebebi olarak türkiyede ve en onemlisi sinema sektörünün attığı istanbulda motosiklet kullanıcılarının avrupa ayarında bir bütünlük sergileyememesi olduğunu düşünüyorum... tanışarak , fikirlerimizi paylaşarak güzel bir başlangıç yapabileceğimize inanıyorum ve ilginizi bekliyorum... saygılar...
motosiklet aşkıyla yaşayan arkadaşlar... avrupada motosiklet gurupları hakkında çekilen filmleri hepimiz izliyor ve hayranlık duyuyoruz, fakat türkiye bole bir girişimin olmamasına hepimis üzülüyoruz. bunun sebebi olarak türkiyede ve en onemlisi sinema sektörünün attığı istanbulda motosiklet kullanıcılarının avrupa ayarında bir bütünlük sergileyememesi olduğunu düşünüyorum... tanışarak , fikirlerimizi paylaşarak güzel bir başlangıç yapabileceğimize inanıyorum ve ilginizi bekliyorum... saygılar...