sattın 2 dakkada hee
ne biçim ekürisin sen..
ben başka menecer bulcam kendinme![]()
Nayır nolamazzzz... Benim olacaksın :queen::queen::queen:
içses
sattın 2 dakkada hee
ne biçim ekürisin sen..
ben başka menecer bulcam kendinme![]()
Lewo hocam umarım düşüncelerinizi en kısa zamanda başarılı bir şekilde hayata geçirirsiniz. Bu stunt olayı dublörlüğün yanısıra motosikletli akrobasi yanılmıyorsam, böyle bir kadronuz varmı yoksa o da oluşum aşamasında mı. Film olayı da mükemmel olur kanatindeyim.
evet rene stunt olayı dublörlük aynı zamanda fakat aklına gelen bütün tehlikeli sahneler için geçerli stunt terimi... hewnüz motosiklet kadromuz yok bugün mustafa ustayla tanıştım güneşlide.... kros yapan bi arkadaşımız şampiyonluklarıda var hatta 2000 yılında dublörlerimizde coşkun lamba ile aynı projede jackie chan nın türkiye ayağında rol almışlar... şuan ben afyondayım dönüşte kendisiyle daha detaylı konuşacaz.... mustafa ustayla tanışmamızada babamüslüm abimiz vesile oldu saolsun.....
Nayır nolamazzzz... Benim olacaksın :queen::queen::queen:
içsesben kendimi oyuna verdim ama sanırsam yıl olarak oyunu tam tutturamadım:queen
![]()
pınar :gkn :aye : renk kattınız için teşekkürler....
he cok renk katmıslar.......................
abı emil den atarımda bıraz bekle 1 hafta fılan sıteyı 10 numara yapalım daha arkadasla dun actık sıteyı doldurcaz ıstersen pm den ata bılırım
saygırlarımla !!
ya patron karıştırıon, onu biz 60 ların sonunda oynamıştık
aydemir akbaşla:queen:
ayıp ettin stunt çı kardeş, madem renk kattık devam ederiss:queen:
by_dostara kişisel bir mevzu deil tabi fakat ulusal sermayemiz neden yurt dışına kayıyor o bütcelere ne motorcular yetişir türkiyede... kast mevzusuda şoyle: vücut olçülerin ve yeteneklerin bir cv hazırlar gibi resimlerinle birlikte bassılır.. sonra kısa bir tanıtım çekilir cd ye bu ikisi birleştirilir ve kast dosyamıza koyulur hiç yoksa haftada 2 film için kastlarımızı istiyolar veririz... kısmetine ne çıkarsa....
Ablam zaten cok ıyıbırıdır hep renk katar!!! heryerde ve herzmn renkcıdırrenkılı gokkusagı gıbı
![]()
bak ulusal sermaye olayında sana canı gönülden katılıyorum.. bu kast olayını bi ara halledim dostum ok..
bu ablayada maşallahh her yere yetişiyo... renk fabrikası sanırım... :bounce:
bu ablayada maşallahh her yere yetişiyo... renk fabrikası sanırım... :bounce:
biz şarj edioruz o ablanı, gece kapatmassan 2 gün gidio:mrgreen:
Güç kaynağımda var hem benim jeneratör niyetine :queen::queen:
Pınar abla format atmaya gıttı)))
hondamı senin jeNERATÖR, sürekli kopuysunda:queen:
pinaarr
bişeyi farkettinmi
son zamanlarda sana abla diyenlerin sayısı iice arttı
yakında teyze diyenlerde çıkmasın
moto teyze:queen::queen: