Farkli lastik ebatlarıyla muayene ?

Arkadaşlar farklı ebatlarda (geniş taban) lastiklerle muayenede sıkıntı yaşanır mı ? Abartılı değil misal 140 mm orjinaliyken 150 mm lastikle sorun olur mu? Teşekkürler ☺

Ön arka lastik desenleri, marka ve modellerinin aynı olmasına bakılıyor.

Super Moderator
Gerekli ya da gereksiz bir bilgi vereyim ; Geçen sene arabayı muayeneye götürdüğümde, arka lastiğin dönüş yönü ters diye muayeneden geçmedi araba, lastikçi ters takmış lastiği. Düzelttirdik, öyle geçti.

Gerekli ya da gereksiz bir bilgi vereyim ; Geçen sene arabayı muayeneye götürdüğümde, arka lastiğin dönüş yönü ters diye muayeneden geçmedi araba, lastikçi ters takmış lastiği. Düzelttirdik, öyle geçti.

Eyvallah aga işimize yarar

sen bi şansını dene, eğer geçmezse 1 ay içinde ikinci muayene beleş zaten.

Motosiklette ters takılsa ve muayeneden geçse büyük sıkıntı arabada da farkeder ama motosiklette lastik ters takılırsa asfalta tutunamaz ilk dönüşte yere yapisirsiniz mazallah

muayenede lastiğin sadece yönüne ve diş derinliğine bakılıyor,hyosung a 160 takıp geçtim muayeneden.

motosiklette desen olayını hiç duymadım farklı marka lastikle defalarca muayeneye girip geçtim sorun olmadı,yalnız arabada aynı dingil üzerindeki lastiklerin aynı olması zorunlu.ön arka farklı olabilir ama sağlı sollu aynı olacak

muayenede lastiğin sadece yönüne ve diş derinliğine bakılıyor,hyosung a 160 takıp geçtim muayeneden.

motosiklette desen olayını hiç duymadım farklı marka lastikle defalarca muayeneye girip geçtim sorun olmadı,yalnız arabada aynı dingil üzerindeki lastiklerin aynı olması zorunlu.ön arka farklı olabilir ama sağlı sollu aynı olacak
Bu içimi rahatlattı eyvallah ☺

Tuv´ün verdigi muayene raporunda Lastik ölculeride yaziyordu.

Malum motosikletlerin genelinde ön ve arka lastik ebatlari farkli oldugu icin sorun olmayacaktir.

Yeterki lastigin et(Diş) yuksekligi limit altinda olmasin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar