Far sorunu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar.Bir saat önce iş yerinden çıkıp eve gelirken farin neredeyse önümü hiç aydinlatmadigini fark ettim,baya baya sıkıntı oldu akşam akşam.
Farı komple sıfır aldim,cok kaliteli bir şey değil,internette chopper uzun far yazınca çıkan modelden.Ama anlamadıgim şey neden böyle bir şey oldu.Fari ilk defa bu akşam kullanmak istedim.Baska bir far ampulü koymak istersem nasıl bir şey olmali,yada sizce ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar.Bir saat önce iş yerinden çıkıp eve gelirken farin neredeyse önümü hiç aydinlatmadigini fark ettim,baya baya sıkıntı oldu akşam akşam.
Farı komple sıfır aldim,cok kaliteli bir şey değil,internette chopper uzun far yazınca çıkan modelden.Ama anlamadıgim şey neden böyle bir şey oldu.Fari ilk defa bu akşam kullanmak istedim.Baska bir far ampulü koymak istersem nasıl bir şey olmali,yada sizce ne yapmalıyım

Nerede ise , deyiminden ampulun yandigi bozuldugu anlasiliyor , cok zayif , park gibi yanar, sebebi adi , montaj hatasi , isinma , fis bozuklugu , sarsintidan flament kopmasi , orjinal olan ile aralarinda voltaj farki , vsvs.

Çozum , eski otjinal degeri daha kaliteli bilindik markalar ile degismek , tekrarlama durumunda iyi elektrik ustasina gostermek.

Konuyu atolye kismina acmalisin , daima yedek ampul tasimalisin.

ç
Ben de vaktim oldukça yorum yaparım bilgim dahilindeki sorulara.Başlık ilgi çekici olursa daha merak ediyor insan sorunu. Mesela

Acil yardım(gözünün farı gitmiş dediler geldim)

Lanet far

Başıma budamı gelecekti(Körolası farlar)

Gibi ilgi çekici başlıklar merak uyandırıyor.

Sizin far sorunuza gelince fara çamur gelip kirlenmiş olmasın?
Benim araçtada yaklaşık 50 km yolu far bozuldu heralde diyerek mücadele ile gitmiştim.
Yakıt istasyonundaki görevli amca çamur gelmiş bunlara diyerek ondan aydınlatmıyor demişti.Suyla yıkayıp silmiştik.Şok olmuştum

Dünya için küçük benim için büyük bir problemdi.
Benden beklenicek bir dalgınlıktı ama bu konuda yalnız olmadığımı düşünüyorum.

Seni üzeni üzeriz gardaş benim mod bi abim var hemen söylüyom herkesi döver

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar