Falcon cmax 155

eXo

Herkese selam öncellikle bu gün ailemle motor bayiilerine bakmaya gittik o sırada falcon cmax 155i gördüler biraz araştırma yapıyım dedim motor hakkında hiçbişi bulamadım bana kalsa tvs raider 125 istiyorum ama onlara bu tarz modeller daha yavaş daha güzel geliyo
motor hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi önerileriniz varsada açığım(çok scooter tarzı istemiyorum superscooter olabilir)

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Sahibindene bir baktımda tek tük ilan var bende ilk defa duydum. Çin alacaksanız en azından yaygın bir model olmasına dikkat edin hocam seneye arkası kesilmemesi için. Zaten parça sıkıntısı var o yüzden kötünün içinden iyisini seçmenizi oneririm. Çin scooter bakıyorsanız 31 ağustosa kadar freccia oldukça fazla indirime girdi. Isterseniz araştırabilirsiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Böyle antin kuntin markaların ürünleriyle işiniz olmasın. Ne yedek parça var ne de adam gibi servis. Başınıza bir iş gelse firmada muhatap yok. Zaten siz de bize sorduğunuza göre ya bu işlere uzaksınız ya da bayi çalışanısınız. Ben sizin bu işlere uzak olduğunuzu düşünmek istiyorum.

eXo

Hocam freccia dışında peki başka önerileriniz varmı scooter olmasada olur touring naked tarz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

Yok hocam ilk motorum olucak o yüzden güzel ama yormucak bişi olsun diye uğraşıyorum motorun görüntüsü çok hoşuma gitti ama emin olamadım sizin bu tarz öneriniz varsa çok yardımcı olur başka modelde olur hiç farketmez

Motosikleti
Honda CB125F
İlk kez duyduğum ve gördüğüm bir model.
Çin malı scooter yazı/tura atmak gibi. Sorunsuzluk ihtimali %50
Bütçeniz 100K ise Aprilia SR 125 var. 0 KM aynı fiyat.
Vitesli almak istiyorsanız. TVS Raider 125 yada 2. El Honda CB125F bakmanızı öneririm.

Sakına bulaşma, bende aldım falcon, parça kaliteleri çok kötü. Parçaları zaten çok pahalı. Sakın ve sakın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Herkese selam öncellikle bu gün ailemle motor bayiilerine bakmaya gittik o sırada falcon cmax 155i gördüler biraz araştırma yapıyım dedim motor hakkında hiçbişi bulamadım bana kalsa tvs raider 125 istiyorum ama onlara bu tarz modeller daha yavaş daha güzel geliyo
motor hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi önerileriniz varsada açığım(çok scooter tarzı istemiyorum superscooter olabilir)

Bence önce ailenizle birlikte motor bayileri yerine o markaların servislerini bir dolaşın. Servislerde kavga çıkmadan derdinizi anlatıp sorunu çözebilecekler gibi görünüyorsa sonra bayiye gidebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar