eyüp te sabah namazı(yoğun istek üzerine) 05/08/2007

ALLAH kabul etsin arkadaşlar şimdiden ,yolunuz açık olsun bir gün bende oraları gezmek isterim :cat:

herzaman abi sen yeter ki gel

Allah kabul etsin.................

seni de bekleriz abi bak geliyoruz işte sonra geldinde haber vermedin deme

arkadşlar hepinizie iyi akşamlar
öncelikle ben de bu buluşmaya iştirak etmek istiyorum benide ekleyin

inanın bu başlığı gördüğümde o kadar sevindim ki kelimeler kifayetsiz kalır
1 seneden fazladır bu siteyi itina ila takip ederim geziler buluşmalar ...
ama hep içim içimi yerdi neden motorcu arkadaşlarımız başka türlü geziler yapmaz diye (yanlış anlamayın ama benim inancım gereği içkili toplantılarınıza katılamıyorum zaten içen arkadaşlarımıza da karışmıyorum benim felsefem içki içen kötü değildir içkinin kendisi kötüdür...)
bu buluşmayı tertip eden arkadaşım sana sonsuz teşekkürler
yüreğime su serptin çok sevindirdin beni
bu buluşmaya katılmak isteyipte hala karar verememiş arkadaşlar tecrübe ile söylüyorum böyle bir manevi havayı hiç bi yerde bulamazsınız MUTLAKA AMA MUTLAKA katılın çok memnun kalacaksınız belki yeni ufuklar açılacak belki yeni başlangıçlara vesile olacak inşallah lütfen bu türlü buluşmalarda da bi araya gelelim

selametle kalın

teşşekkür bizden,listeye yazıyorum sizi

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Avcilar'da E-5 uzerindeki buyuk caminin onunde bekliyor olucam

Keşke ben de istanbulda olsaydım ve o manevi iklimi kana kana içseydim, ne güzel olurdu ama gelemem ki:salut::salut::salut:
.böyle bir organizasyon yaptığı için Faruk kardeşe çok teşekkürler.:rendeer:
giden arkadaşlar bizlere de dua ederse çok memnun olurum. :wiinkk:

bir gün sizi de bekleriz..

zaten bizi görürsün,yavaşlarız sende katılırsın bize durupta zaman kaybetmeyelim.
Allah hepimizin yolunu açık etsin.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amin :) Hadi hayirlisi. Kac kisi olduk bu arada?

şimdilik 8 ama namaza yetişemiyecek olan arkadaşlarımız da olabilir,onlar sonradan katılabilir.sayfa güncellenmiştir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
faruk sen izne ne zaman cıkıyorsun eger cumartesi izinliysen cumartesiden gel ben cumartesi bosum beraber ist dolasırız

Barış kardeş'imde katılacak o sadece namazını eda edip evine geri dönecek

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
buyursun gelsin nekadar kalabalık o kadar sevap

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pazar sabah namazına benide yazabilirsiniz eyüpte olurum kaldığım yer zaten yakın oraya kağıthanede kalıyorum.04 de ordayım allah nasip ederse.

Allah kabul etsin, hep şamata gürültü değil ya, valla çok mutlu oldum arkadaşlar.....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah kabul etsin, hep şamata gürültü değil ya, valla çok mutlu oldum arkadaşlar.....

teşekürler hemşerim :cat:

gel sen gel burgmanla gel çekme halatıyla gel :queen:

kusura bakma burgmanla kimseyi cekmem daha 3200 km :queen::queen:

ok bizde gecerken sende yanyoldan devam eder ilerden yola cıkarsın :cat:

pazar sabah namazına benide yazabilirsiniz eyüpte olurum kaldığım yer zaten yakın oraya kağıthanede kalıyorum.04 de ordayım allah nasip ederse.

inşallah orda görüsürüz 4.00 4.15 bizde ordaoluruz

Son düzenleme:
....................................

Moderatör tarafında düzenlendi:
4 -4,15 arası meydan da havuz var biliyormusun orda toplanırız işte.
4,55 gibi ezan okunucak birer çay içer içeri gireriz.

Sevgili Faruk kardeş,bu güzel düşüncen için tebrikler,nikah telaşı olmasa kesin katılırdım.Halis ve sen gelen arkadaşları nikaha getirirsiniz artık ordan,öncülük sizde.Yaşasın İstanbul böyle bir nikah görmemiştir şimdiye kadar MT AİLESİ orda,yaşasın motosiklet kardeşliği.::haapppy:::haapppy:::haapppy::rendeer:

Allah şimdiden kabul etsin. Ben iki defa eyup sultan camii ne gittim. Manevi havası gerçekten beni çok etkiledi. Hele birisinde sabah namazına yetişmiştim. Namazda mahşeri bir kalabalık vardı maşallah. Namaz bitip dışarı çıktığımızda, imam efendi bir duaya başladı ki; tüylerim diken diken olmuştu.Bu organizasyona katılan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum. Allah ibadetlerinizi makamında kabul buyursun. Nikahı olan arkadaşada, ömür boyu bitmeyecek saadetler diliyorum.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah şimdiden kabul etsin. Ben iki defa eyup sultan camii ne gittim. Manevi havası gerçekten beni çok etkiledi. Hele birisinde sabah namazına yetişmiştim. Namazda mahşeri bir kalabalık vardı maşallah. Namaz bitip dışarı çıktığımızda, imam efendi bir duaya başladı ki; tüylerim diken diken olmuştu.Bu organizasyona katılan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum. Allah ibadetlerinizi makamında kabul buyursun. Nikahı olan arkadaşada, ömür boyu bitmeyecek saadetler diliyorum.:rendeer:

o imam o duayı her sabah namazında tekrar eder hemen hemen o yuzden orda sabah namazı cok farklıdır

szr

Allah dualarınızı kabul etsin bende Kumburgaz da olacağım gelmek isterdim ama Motorumda ki problemleri çözemedim bizim içinde dua edin Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar