eyüp te sabah namazı(yoğun istek üzerine) 05/08/2007

vallahi cerrahi dostum çok ters yerdeisn ben niye sazan gibi atlşıyomki zaten ben balık esirden dönüyo olcam nası aliim :p

yava metehan abi gelsende bi tanışalım artıkın :p muzaffer abi seni anlata anlata bitiremiyor

abi o saatlerde ben uyuyor oluyorum...Allah beni sabah ezanıyla uyananlardan etsin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende gelmeyi çok isterdim ama maalesef motorum yok bu aralar. Eger yakınımda kimse varsa ( ümraniye / çekmeköy ) artçı alırsa dualarımızı alır insallah.

bu tarafta biryerde olsan inan gelir alırdım ama ben büyükçekmece sen ümraniye tam ters taraf :pr:

abi o saatlerde ben uyuyor oluyorum...Allah beni sabah ezanıyla uyananlardan etsin...

AMİN:cherry::cherry::cherry:

Son düzenleme:
bu tarafta biryerde olsan inan gelir alırdım ama ben büyükçekmece sen ümraniye tam ters taraf :pr:
AMİN:cherry::cherry::cherry:

Abim Allah razı olsun sagolasın.
İnsallah su makineyi bir alayım bende sizi çok özel bir yere götürmeyi istiyorum..
Manalara bogulacagınız bir yere insallah.
Hayırlısı rabbim o gunleri gosterir insallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gel sen gel burgmanla gel çekme halatıyla gel :queen:

...................................

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla neyse... :) yada söyliyim barmenlikte yaptım bi süre şimdi bu alkol kırk gün vücuddan çıkmıyoya namaz kıldınmı saygısızlık olurmu yani kabul olmaz dimi

namaz kabul olmaz diye birşey yok sadece benim bildiğim sarhoşken namaz kılamazsın
40 gün hikayesi uydurma:) için rahat olsun

ha iyi ozman :).............

bu linkteki içki ile alakalı bölümü okursan olayın gelişiminide öğrenmiş olursunuz diye düşünüyorum inşallah faydalı olur bilgi açısından...

altsayfa.php

Son düzenleme:
Ne hoş yav

Abi bu Eyüp Sultan da sabah namazı çok hoş.Keşke yakınlarda olsam da ben de katılsam.ama taa manisadayım.Artık orda tüm motorculara dua edersiniz.Allah kabul etsin:bounce:

teşekkürler................

hımmmmm

valla neyse... :) yada söyliyim barmenlikte yaptım bi süre şimdi bu alkol kırk gün vücuddan çıkmıyoya namaz kıldınmı saygısızlık olurmu yani kabul olmaz dimi

abi sen ona buna bakma.git Eyüp Sultana.bak bi olay anlatayım.sahabeden biri içki haram edildikten sonra hala içmeye devam ediyormuş.birgün bitanesi "yav bu mendebur hala içiyor" tarzında laf edince,peygamber efendimiz (sav)"öyle deme,zira o, Allah ve Resulunü sever"deyip adamı susturmuş.bilmem anlatabildim mi?din kimsenin tekelinde değil ve ne kadar günahkar da olsan tövbe kapısı açık.hadi bi abdest alalım şimdi::)

Allah cc kabul etsin İstanbulda olupta aranıza katılmak vardı :(
Dualarınızda bizleride unutmayın...

Keşke ben de istanbulda olsaydım ve o manevi iklimi kana kana içseydim, ne güzel olurdu ama gelemem ki:salut::salut::salut:
.böyle bir organizasyon yaptığı için Faruk kardeşe çok teşekkürler.:rendeer:
giden arkadaşlar bizlere de dua ederse çok memnun olurum. :wiinkk:

Son düzenleme:
Arkadaslar bende Avcilar'dan size katilmak istiyorum. Buradan saat kacta gecersiniz?

Arkadaslar bende Avcilar'dan size katilmak istiyorum. Buradan saat kacta gecersiniz?

03.30 b.çekmecede buluşacaklar, 5-10 dakikada avcılarda oluruz sanırım.
avcılarda yol kenarında hazır olursan, sen de kafileye katılırsın.
bekleyeceğin yeri belirt, sana da korna çalalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar