Hyo yu birebir alıp kullamış biri olarak zırt pırt sorun çıkarır lafına hiç mi hiç katılmıyorum .. Hatta aynı yıl cbf 250 de aldık .. İki motor karşılaştırılırken Honda diyenler hep malzeme kalitesinden dem vurdu .. Çünki teknoloji olarak CBF geride kalmıştı. sonra gördükki CBF 17000 km de zincir ve dişl değişimi gerektirdi 20000 de ekzantirik zinciri istedi. Motordan garipbi şıkırtı geliyo hala o ses kesilmedi. eksantirik gergisinide deişeceğiz. Oysa aynı km"lerde cometler de bu sorunlar olmadı.
GTR lerde Kullancı odaklı sorunlar oldu. adam R1 le yanyana kırmızıda duruyo kalıplar aynı gaza geliyo ama biri 180 beygir diğeri 29

e tabi hyo binicisi veriyo gazı yeşil yanınca Allah ne verdiyse adı üstünde red line girme buraya..

Adam girmekle kalmıyo oraya yerleşiyo çadır kuruyo :cherry: buna krank dayanmıyo . sonra şöle oluyo .. Ya bu motorlarda krank sorunu var

.. GV250 de aynı motoru kulanıyo ama onda bu sorun yok .. gt dede aynı motor ondada gtr ye oranla çok daha az bu sorun...adamlar 10 yıldır aynı motoru üretiyo ve tüm dünyaya satıyor. İstikrarlı bir motor hatta 650 cc olanları bir çok marka tarafından kullanılıyor. Tırt mtor muamelesi neden yapılıyo anlamıyorum. CBF 250 cilere bak toz kondurmazlar.

sorunu neyse açık açık söylüyorum ben .
Regal raptor diye bi çin malı choper var. 2006 a alanlar var halaçatır çatır kullanıyolar ..Oysa çin malı Aynı cc yamaha veya Hondanın 3 te biri rakamlara satılıyo. Bu piyasayı yakın takip etmek lazım. çoğu kişi görmeden bilmeden yorum yapıyor. Aprila rs 125 kullandım ama 250 yi bilmiyorum bu yüzden uzman yorumu yapamıyorum .. ama hyoyu çok iyi biliyorum hemen hemen her modelini kullandım ısrarla diyorum her iki seçenekte yeni başlayan birine gelmez. Aynı paralara CBF 250 var git onu al illa 250 istiyosan ..