Extrema'nın RS250si alınır mı??

amacım hava atmak felan değil yanlış anlasıldım
ama nebilim işte anlatması zor ss motor tıplerini daha cok seviyorum yani harleyim olsa satar r6 alırdım

arkadaşım o zaman sen rs 250 ye falan girme hiç git güzel bir cbr 125 al yada gt 250 al bir sür önce bir seleye otur ağır ağır başla motora hakim ol seni kesmediğini hissettiğin an biraz daha kas sür iyicene kavra olayı sonra sat güzel bir r6 al huzurlu huzurlu bin rahatsız bir şekilde biniceğine..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işde üstat boş ver sakalımız yok sözümüz geçmiyor rs 125 kullanmışsan basmışsan bilirsin ne kadar ince bir dengesi vardır ustalık ister iç güdü ister oda yılların verdiği bir tecrübeyle oluşur..

bu arakadaş yıllar önce gene bu sitede hatırlarsan bir arkadaş vardı yalova lı mı pendikli mi neydi o civarlardan gene böyle konu açmışdı rs 125 alıcam nasıl bilirsiniz diye gene aynen bu sohbetler olmuşdu onla kıyaslandı bunla kıyaslandı ama neticede o arkadaş motorun albenisine kandı aldı ve 5 ay sonra motor yatak yapdı sahibindende satmaya çalışıyordu hatırlarsan

bu hikayede ona benziyor alıcak arkadaş biz ne desekde çünkü görüntü motorcusu arkadaş onun için şekil görüntü her şeyden önemli

sen şimdi gs al desen cbf al desen almaz cbr 125 al desen almaz neden almaz karizma motor değil hava atamaz o yüzden bırakalım bence alsın arkadaş güle güle hayırlısı ile binsin

elbet bir yerde düşer granajı parçalar kırar motor yatak sardırır yurt dışındanda getirtemez o koca grenajı yada diğer parçaları gelirse zaten gümrük yer türkiye fiyatına gelir usta bir ton para ister

o zaman bizde sahibindende grenajı patlak çatlak motor yatak yapmış şekilde görürüz..

tarih tekerürden ibarettir..

abi biraz sert olmus ama en guzel sen acıklamıssın SEN RS 250 KULLANAMAZSIN KULLANAMAZSIN KULLANAMAZSIN KULLANAMAZSINNNN KULLANAMAZZSINN................abı sen yenı baslıcam dıosun burda sana yorum yapanlar cogu gercekten tecrubelı ınsanlar neden kullanamassın dedıgımızi bırgun anlarsın ama cok gec olur o makına hata affetmez goturur adamı ve emın ol 2 yıldır kullanıyorum hala hata yapabılıyorum tecrubenın usdalıgın sınırı yok bu işde burda kımse kendi icin bişi yazmıyo senı dusundugumuz ıcın istıyoruz bunu aksam haberlerınde motosıklet tıırın altına gırmıs gıbı haberlerı artık duymamak ıcın ha intihar etmek isdıosan daha ucuz bı yontem bul derım :) alacagın motor 30 hp yı gecmemelı 30 bıle fazla gercı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hyo yu birebir alıp kullamış biri olarak zırt pırt sorun çıkarır lafına hiç mi hiç katılmıyorum .. Hatta aynı yıl cbf 250 de aldık .. İki motor karşılaştırılırken Honda diyenler hep malzeme kalitesinden dem vurdu .. Çünki teknoloji olarak CBF geride kalmıştı. sonra gördükki CBF 17000 km de zincir ve dişl değişimi gerektirdi 20000 de ekzantirik zinciri istedi. Motordan garipbi şıkırtı geliyo hala o ses kesilmedi. eksantirik gergisinide deişeceğiz. Oysa aynı km"lerde cometler de bu sorunlar olmadı.

GTR lerde Kullancı odaklı sorunlar oldu. adam R1 le yanyana kırmızıda duruyo kalıplar aynı gaza geliyo ama biri 180 beygir diğeri 29 :) e tabi hyo binicisi veriyo gazı yeşil yanınca Allah ne verdiyse adı üstünde red line girme buraya.. :) Adam girmekle kalmıyo oraya yerleşiyo çadır kuruyo :cherry: buna krank dayanmıyo . sonra şöle oluyo .. Ya bu motorlarda krank sorunu var :) .. GV250 de aynı motoru kulanıyo ama onda bu sorun yok .. gt dede aynı motor ondada gtr ye oranla çok daha az bu sorun...adamlar 10 yıldır aynı motoru üretiyo ve tüm dünyaya satıyor. İstikrarlı bir motor hatta 650 cc olanları bir çok marka tarafından kullanılıyor. Tırt mtor muamelesi neden yapılıyo anlamıyorum. CBF 250 cilere bak toz kondurmazlar.:) sorunu neyse açık açık söylüyorum ben .

Regal raptor diye bi çin malı choper var. 2006 a alanlar var halaçatır çatır kullanıyolar ..Oysa çin malı Aynı cc yamaha veya Hondanın 3 te biri rakamlara satılıyo. Bu piyasayı yakın takip etmek lazım. çoğu kişi görmeden bilmeden yorum yapıyor. Aprila rs 125 kullandım ama 250 yi bilmiyorum bu yüzden uzman yorumu yapamıyorum .. ama hyoyu çok iyi biliyorum hemen hemen her modelini kullandım ısrarla diyorum her iki seçenekte yeni başlayan birine gelmez. Aynı paralara CBF 250 var git onu al illa 250 istiyosan ..

CBF250'de kullanmış biri olarak aynen katılıyorum.Şimdi gt250r aldım sıfır.Acayip memnunum.Dediğin gibi redline'a fazla girmeden kibar kullanımda hiç sorun çıkarmıyacak bir motor.Ki kibar kullanım dediysem redline'a girmeden 150'yi aşabilen bir motor.CBF250'nin markası honda olmasa gt250r'nin yanında çin malı gibi duruyo.GT250r nin yanında kendi sınıfında bütün japonlar halt etmiş.

arkadaşım,
marushin yerine lazer yada nolan kasklara bakmanı öneririm.
lazer vertigo ve üstü; nolan n62 ve üstü kasklara bakabilirsin. en azından kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. marushin için duyduğum olumlu yorumlardan daha fazla olumlu yorum duydum bu kasklar için.

takım çok iyi duruyor o fiyat için.. burada almaya kalksan bir pantolon o fiyat.. üstelik deri de değil.. ama yaz için düşünüyorsan boşa almış olursun. yazın üstünde bir saat dursa herhalde düşüp bayılmana sebep olur. yarı deri yarı cordura tiplere bakabilirsin belki 3 mevsim kullanabileceğin. ben öyle yapmıştım montta.

Son düzenleme:
evet diyorum ya almanyada bu işler baya ucuz:)
o kaskların fiyatlar baya bi yuksek geldi bu modele ii dedi arkadaslar onun için bunu sectim

yok be.. türkiyede bile bulursun aynı fiyata rahatlıkla..

türkiyedede fiyatlar öyle astronomik değil artı o fiyatın üstüne shipping ücretinide ekliycen kask için diyorum nerden baksan 15-20 euro da shipping parası verirsin kaska %90 dhl yada fedex ile gelir üstüne onu gümrükden geçirtmende zor olur büyük ihtimal dhl ile geldimi takılır özel kargolar bakıyorlar çünkü gift olayıda sökmez kutusu büyük oldumu direk bakarlar.. vergiye tabii olabilir.. buda sana astarı yüzünden pahalıya gelir..

ayrıca kafana denemeden bir şeyide alman bence hiç mantıklı değil ben bile kask alırken kafama 10 çeşit kaskı takıp çıkartıyorum çoğu kask öyle resimde görüldüğü gibi kafanda rahat durmaya bilir..

kıyafetlere gelince onlar sanırım normal posta paket yoluyle gelir onlarda hiç bir sıkıntı olmaz ss kıyafet almadım ama almanya fiyatına bakınca bana hiç öyle ucuzda gelmedi 179 euro kıyafet 15 euro da shipping olsa 194 euro yani yuvarlak hesap de 200 euro..
büyük ihtimal paybal ile alıcan paybal kuru yüksek alır 1-2 euro fark eder.. o yüzden yuvarlak hesap 200 dedim..

bu gün türk parası 200 euro da nerden baksan 420 tl falan eder yani 420 tl ye ben pek ss kıyafetlerinin fiyatını bilmiyorum ama sanırım kaliteli güzel bir şey burdanda bu fiyata rahat rahat alırsın.. hiç olmassa dükkan garantisi olur bir şey olursa garantiden değiştirebilirsin defosu bir şeyi olursa yada ilerde ortaya çıkarsa değiştirirsin sonuçda adam elinin altında olur..

İlk kaskını denemeden alma derim. Sonuçta Doğubeyazıt'ta falan değilsin, Trabzon'da kaskını deneyip alabileceğin yerler vardır mutlaka. 40-50 lira az vermek için Almanya'dan kask getirtip 500 liranı riske atmaya değmez. kaskın kafana iyi oturması çok çok önemli, örneğin denediğim Lazer LZ6'larla kafam rahat etmiyorken kendi kaskım Lazer Vertigo kafamın bir parçası gibi hissettiriyor.

valla o kara baktim hep kalitesiz kasklar yani ls2 falan
noyle nolan lazer felan satan bi yer bulamadim bilen varsada soylesin bence denemeden almak taraftarı degilim tabiki

arkadaşım bu iş internet işi değil bakma biz burda elimizden geldiğince insanlara doğru yolu göstermeye çalışıyoruz ama biziki bile en nihayetinde iyi niyetli tavsiyeler biz burdan maaş da almıyoruz sende bizim düşmanımız değilsin istiyorsuzki senin için he rşeyin en iyisi en güzeli olsun.. ama motor işi en neticede reel işdir ben hiç bir motor ürününü elle tutmadan denemeden bakmadan almanı tavsiye etmem

eyer ciddi bu işe gönül verip baş koyıcaksan bir kaç gününü bu işe ayır gez dolaş olmadı atla istanbula gel burdaki dükkanları gez dolaş dükkan sahipleriyle fikir alış verişi yap konuş kafana tak bak almak zorunda değilsin kıyafetleri dene falan alırsan alıcağınıda al memleketine dön. doğrusu budur..

internetten ne geliceğini ne kadar uyucağını bilemessin ayrıca çoğu ürünler resmidekilerle aynı gelmez..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar