Donuda bek gözelmiş..
+25
Bence de böyle düşünmesi gerekir...:cat:Yok adı üstünde hayran; "Vaayyy bee boşuna hayran olmamışım ben bu adama.. ne güzel bi cevap" şeklinde bi yorum katması gerekiyo...
tamam türk oyun falan ama başlayacaksan vaktin varsa çok iç geçiripte zamansızlıktan bir türlü devam edemediğim wow a başla smir. bu kadar detaylı bir role playing daha yok.. questler için yürüyerek kıta aşıyorsun yaw 45 dk koştuğumu bilirimbi dakka simdi,knight online cafelerde yasaklandimi ??
o zaman cafeciler yakinda topu atar ...
bu oyunu ilk ciktiginda gormustum ama oynamak nasip olmadi,zaten knight'i birakmisim baslarim yakinda bu oyuna
cyperde grade1 clanım var gel alayım clana![]()
cyperde grade1 clanım var gel alayım clana![]()
cyper ahh.. ortalık koxperlardan geçilmediği dönemde 63lük warriorumum sadece bir gece koxp partysinde oturduğum için banlanmıştıo olaydan sonra gözlerim karardı ne yaptığımı bilemedim kötü yola düşüp 73 lvl presiz koxpla buqla archer kastım
niyetim 74te bırakmaktı 3 gün daha kasmam yeterliydi
ama olmadı yakalandım
sonra cypera da küsmüştüm ko ya da
![]()
daha baslamaya niyetim yok ama baslarsam ulasirim sana,
sen hala bize item vercen,hala bekliyoz,hala veriyon ha :farao:
Şimdş arkadaşlar motosikletin üzerinde elektrik tesisatı namına hiçbirşey yok..
Ateşleme ünitesi çalışıyor..
Elimde alt sargılardan gelen sadece bir kablo var akü bağlamadan far tesisatı çekmek istiyorum..
Fakat sorun 6 voltla çalışan tesisat olmasına rağmen altan tek gelen kabloya bağladığım 12 voltluk ampüller patlıyor..
Şimdi sargılardan gelen kablo ile ampüller arasına ne koymamı önerirsiniz?
Diyot koysam işimi görür mü üst devirlerde gelen fazla elektriği sabitler mi?
Yada araya koyabileceğim başka parça var mı?
hacı şimdi anladığım kadarıyla şarj dinamosu 6 volt veriyor ve senin 12 voltluk lambaların haşlanıyor bu doğrumudur? eğer böyleyse bi terslik var çünki ampullerin çok zayıf yanması lazım hatta yanmaması lazım. gelen elektrik 12 volt ampul 6 volt olmasın?
Yok arkadaşım sistem yamaha rx115 sistemi mbk ya sıfırdan tesisat çekiyorum..
Ateşleme sistemini yaptım fakat far sistemi kaldı..
Diğer rx115 6volt bununda 6 volt vermesi gerekli
Taktığım ampül H4 12volt,35 watt
Ayrıca arka stop lambasıda paralel bağlantıda ama yinede ampüller yanıyor..
Devir arttıkça gelen elektrikte artıyo bunu dabitlemem mümkün değil mi?
hah şöyle desne be birader. bende konjektörü sğrekli 6 volt veriyo sandım sen direk dinamo çıkışını aldın he?alem adamsın adaş. yakın bi parçacıdan 12 voltluk bi konjektör al önce bunu bağla sonra tesisata ver işlem tamam....
işte diyotla halledemezmıyım?
Yoksa illaki konjektör alayım mı?