ExTreMa'dan Çeşitli Yazılar

İhanete uğradınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    30
keşke başka istatistiklerle de ilgilenseymiş..
"korunmasız ilişkide hastalığa yakalanma oranı" mesela...:cherry:

gercekten gusel cevap vermıs ya.cok etkıleyıcııııııııııııııııııııııııı..

bi dakka simdi,knight online cafelerde yasaklandimi ??
o zaman cafeciler yakinda topu atar ...

bu oyunu ilk ciktiginda gormustum ama oynamak nasip olmadi,zaten knight'i birakmisim baslarim yakinda bu oyuna
tamam türk oyun falan ama başlayacaksan vaktin varsa çok iç geçiripte zamansızlıktan bir türlü devam edemediğim wow a başla smir. bu kadar detaylı bir role playing daha yok.. questler için yürüyerek kıta aşıyorsun yaw 45 dk koştuğumu bilirim :p

cyperde grade1 clanım var gel alayım clana ;)

ah cyper ahh.. ortalık koxperlardan geçilmediği dönemde 63lük warriorumum sadece bir gece koxp partysinde oturduğum için banlanmıştı :) o olaydan sonra gözlerim karardı ne yaptığımı bilemedim kötü yola düşüp 73 lvl presiz koxpla buqla archer kastım :) niyetim 74te bırakmaktı 3 gün daha kasmam yeterliydi :) ama olmadı yakalandım :) sonra cypera da küsmüştüm ko ya da :D

cyper ahh.. ortalık koxperlardan geçilmediği dönemde 63lük warriorumum sadece bir gece koxp partysinde oturduğum için banlanmıştı :) o olaydan sonra gözlerim karardı ne yaptığımı bilemedim kötü yola düşüp 73 lvl presiz koxpla buqla archer kastım :) niyetim 74te bırakmaktı 3 gün daha kasmam yeterliydi :) ama olmadı yakalandım :) sonra cypera da küsmüştüm ko ya da :D

sene 2005 de başladım cypere lvl sınırı 70 di ve ilk 70 olan playerler bizdik arkadaşımın cafesinde sabahlara kadar kosp golem yapıyorduk (koxp) yoktu o zamanlar 4 arkadaş hepimiz 70 olduk birimiz kral oldu (bora_esk,nyphris,nerubian,ironm) bigün cafeye gelen bir çcocuk aranızda charlarınızı satan varmı dedi birtek ben satarım dedim bu arada item,gb satışı ile eskde herkes bizimcafeye gelirdi oradan tanındık yani neyse ne kadar dedi itemli 1300 ytl dedi 900 onume bıraktı hemen şifreleri verdim boylelikle 2006 şubatda ko defteri kapandı :) şu andada 1 aylık banlandığımda kosp gunu boşa gitmesin diye o zamanlar kastığım charı kullanıyorum lvl 63

daha baslamaya niyetim yok ama baslarsam ulasirim sana,
sen hala bize item vercen,hala bekliyoz,hala veriyon ha :farao:

la itemi kim kaybetmişde biz bulalım serverlerde para yok yılbaşında event yapılacakmış o zaman item bolluğu olacak diyorlar geçen yılbaşı öyle olmuş

ahada bunu görürsen pm at oyunda yada targetclanından birini görürsen liderinle görüşecem de

jjjjjdg2.jpg

Far sistemi yardım..

Şimdş arkadaşlar motosikletin üzerinde elektrik tesisatı namına hiçbirşey yok..
Ateşleme ünitesi çalışıyor..
Elimde alt sargılardan gelen sadece bir kablo var akü bağlamadan far tesisatı çekmek istiyorum..
Fakat sorun 6 voltla çalışan tesisat olmasına rağmen altan tek gelen kabloya bağladığım 12 voltluk ampüller patlıyor..
Şimdi sargılardan gelen kablo ile ampüller arasına ne koymamı önerirsiniz?
Diyot koysam işimi görür mü üst devirlerde gelen fazla elektriği sabitler mi?
Yada araya koyabileceğim başka parça var mı?

shoplu slayt gösterisi

[YT]hYMRepK_aqw[/YT]

1:36 daki çok eğlenceli olurdu heralde :queen:

Şimdş arkadaşlar motosikletin üzerinde elektrik tesisatı namına hiçbirşey yok..
Ateşleme ünitesi çalışıyor..
Elimde alt sargılardan gelen sadece bir kablo var akü bağlamadan far tesisatı çekmek istiyorum..
Fakat sorun 6 voltla çalışan tesisat olmasına rağmen altan tek gelen kabloya bağladığım 12 voltluk ampüller patlıyor..
Şimdi sargılardan gelen kablo ile ampüller arasına ne koymamı önerirsiniz?
Diyot koysam işimi görür mü üst devirlerde gelen fazla elektriği sabitler mi?
Yada araya koyabileceğim başka parça var mı?

hacı şimdi anladığım kadarıyla şarj dinamosu 6 volt veriyor ve senin 12 voltluk lambaların haşlanıyor bu doğrumudur? eğer böyleyse bi terslik var çünki ampullerin çok zayıf yanması lazım hatta yanmaması lazım. gelen elektrik 12 volt ampul 6 volt olmasın?

hacı şimdi anladığım kadarıyla şarj dinamosu 6 volt veriyor ve senin 12 voltluk lambaların haşlanıyor bu doğrumudur? eğer böyleyse bi terslik var çünki ampullerin çok zayıf yanması lazım hatta yanmaması lazım. gelen elektrik 12 volt ampul 6 volt olmasın?

Yok arkadaşım sistem yamaha rx115 sistemi mbk ya sıfırdan tesisat çekiyorum..
Ateşleme sistemini yaptım fakat far sistemi kaldı..
Diğer rx115 6volt bununda 6 volt vermesi gerekli
Taktığım ampül H4 12volt,35 watt
Ayrıca arka stop lambasıda paralel bağlantıda ama yinede ampüller yanıyor..
Devir arttıkça gelen elektrikte artıyo bunu dabitlemem mümkün değil mi?

Yok arkadaşım sistem yamaha rx115 sistemi mbk ya sıfırdan tesisat çekiyorum..
Ateşleme sistemini yaptım fakat far sistemi kaldı..
Diğer rx115 6volt bununda 6 volt vermesi gerekli
Taktığım ampül H4 12volt,35 watt
Ayrıca arka stop lambasıda paralel bağlantıda ama yinede ampüller yanıyor..
Devir arttıkça gelen elektrikte artıyo bunu dabitlemem mümkün değil mi?

hah şöyle desne be birader. bende konjektörü sğrekli 6 volt veriyo sandım sen direk dinamo çıkışını aldın he? :) alem adamsın adaş. yakın bi parçacıdan 12 voltluk bi konjektör al önce bunu bağla sonra tesisata ver işlem tamam....

hah şöyle desne be birader. bende konjektörü sğrekli 6 volt veriyo sandım sen direk dinamo çıkışını aldın he? :) alem adamsın adaş. yakın bi parçacıdan 12 voltluk bi konjektör al önce bunu bağla sonra tesisata ver işlem tamam....

işte diyotla halledemezmıyım?
Yoksa illaki konjektör alayım mı?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pandalar süpermiş, metehan görmesin:queen:

işte diyotla halledemezmıyım?
Yoksa illaki konjektör alayım mı?

adaş elektronik bilgim kıt.. ama şarj dinamolarında kullandığımız diyotların özelliği tek yönde akım geçirmeleri. yani diyotu tek yön yok olarak düşün. bi taraftan akımı ver diğerinden çıkar ama tersini yapınca göndermez artı + - kutuplarını ayırır. ha zaten eğer dinamo alternatif akım veriyosa diyot kullanacansın ama motosiklet dinamolarını inan bilmioyrum onunda uzmanı sensin eğer doğru akım veriyosa al bi konjektör bağlantı şemasına göre bağla kullan....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar