Expertiz için Honda Yetkili Servis [ ÖNERİ ]

Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısıyla honda cbr125r alıcam ama biraz kuşkuluyum aracın plakası değişmiş. Km si orjinal mi değişen parçaları var mı diye expertiz yaptırıcam bunun için Istanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz Honda Yetkili Servis var mı? Bide aracın neden plakası değişir acaba önceden hasar kaydı mı vardı?

Son düzenleme:
Plaka değişse dahi şase ile sorgulama yapıldığında önceki plakalarda da olsa hasar kaydı çıkıyor. Yani sorgulamayı şase numarasına göre yaparsanız neyivar neyiyok görürsünüz.

Plaka değiştirmenin sebebi farklı şehirden alıcısı olduysa sigorta düşük çıkacağı için değiştirilmiş olabilir. Aklıma gelen en mantıklı sebep bu.

Motor expertizi bildiğim kadarıyla çoğu yer yapmıyor. İşin açıkçası ben yapanlarada güvenmiyorum pek fazla.

anes motora sorarsanız onlar yapıyordur halkalıda servis sanırım

Esengül bana en yakın olan servis nasıl hizmetten memnun kaldınız mı?

Motor ilanlarını sms ile sorguluyodum hep telefon faturası epey kabarık geldi bu ay sms sorgulamasinda çıkmayan kusurlar hondada kayıtlı olduğu için neyi var neyi yok orda çıktı yanlış hatırlamıyorsam 50-100lira bişe para değil göster için rahat etsin

tde

arkadaşım 2013 te honda marmarada yaptırmıştı. 70 tl idi sanırım. motorun gidonun da yamulma varmış eleman düştüğünü söylememişti. ve egzoz değişmiş hemde honda marmara da. o yüzden mutlaka yaptırın. daha sonrasında herkes yalancı arkadaş diyerekten honda marmaradan cbr 250 yi sıfır almıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar