Exide ve yuasa aküyü kıyaslama yapabilecek var mı

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Exide'in iyi malları da vardır. Biraz model ve endüstriye bağlı. Mesela kritik datacenter / ATM UPS sistemlerinde yoğun kullanılan bir markadır. Motosiklet için almam herhalde; o klasmanda Türkiye sınırları dahilinde düzgün bir distribütor / temsilci varmış gibi durmuyor. Google'dan sağlıklı bir bilgi alamadım. Yuasa, Fullbat ve BS gel veya agm bir seçenek iyidir.

Yaşlı ve acemi benim motorum bile yok hayallerde var maddi durumdan dolayı 1 saniye fazla kullanılacak bile olsa kardır

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Yarın motor sahibi olursam şimdiden ne yapayım ne edeyim kendime yol çizeyim

Motosiklet işine aküden başlamanız iyi isabet. Naçizane tavsiyem akü işi bitince ampul konusuna geçin. Malum Bosch var, Phılıps var, Photon var, dandik Çinlisi, Malezyalısı var, var oğlu var. Bir saniye bile fazla yansa o da kardır.

Not: Şimdi biri siyasi gönderim yapıp olayı çarpıtmasın. Lütfen.

Son düzenleme:
2017 model D400 kullanıyorum, Mart 2018'de trafiğe çıktı. Üzerinde Exide marka akü var. Yaklaşık 5 senedir hiç sökülmedi, şarj edilmedi, elektrik kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. Akünün yerini unuttum desem yeridir.

ezbere konuşmuşsun anlamadan dinlemeden pattt diyeeeeeee aklımda alacağım motor belli tekerleği belli tabii teker pert olunca şimdi de deme haaa tekersiz motosiklet mi olur diye beni harcamayın kardeşim beni motosiklet toplumuna kazandırın falan fıstık gelsin yanıma mıstık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar