evolation

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve sizlere danışmak istediğim bir konu olacak bende motor sevdasını uzun yıllar içinde ahh çekerek yaşamış yıllar sonra madem yıllarca binmeyi düşünüyorum o zaman temelden başlamayı düşünerek ilk motorum olan jinlun citycomfort125 ile bu işe başladım.
şu anda motoru alalı 15 gün oldu ve 1500km yol yaptım.dedim ya yavaş yavaş yükseltmeyi düşünüyorum bu motora bir 7 ay daha bineceğim tabiiki rüyamda en son r1 yatıyo sizce bundan sonra hangi motoru almalıyım r1 ise kendi düşüncemde 4.yada 5.motorum olsun istiyorum tabiiiki bir en az 40000-50000 km sonra sizinde fikrinizi bekliyorum.İyi bir motor kullanıcısı olmam için alacağım motorları söylerseniz sevinirim.

HERKESE DİKKATLİ VE KAZASIZ SÜRÜŞLER(KASKINIZI TAKMAYI UNUTMAYIN)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

HoŞgeldİn KardeŞİm
Bence 125 Den Sonra Cc BÜyÜklÜĞÜnÜ YawaŞ YawaŞ Arttir
R1 Le Kaza Yapmani HİÇ İstemem
DoĞrusu:..
125
250
500
600
.
.
.
Kendİne 125 De De Çok Dİkkat Et
Hafİfe Alma Nede Olsa
Motorlu Bİ TaŞit

Bu Arada Motorunun Tadini Cikar 1500 Km HİÇ BİŞe...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin....Race tarzı istiyorsan 250 liklere bak... Ama direk R1 fantaziye kaçar...

hepinize teşekkürler tabiiki yavaş yavaş yükseltmeyi düşünüyorum.bu motordan sonra bir 250 lik sonra rüyam da tabiiki gs500e de var yanlış hatırlamıyorsam 50 beygir civarında bir makinaydı 20 yıllık bir motorcu abimizden aldım ben bu motoru onda gs500e vardı tabii ilk ona göz diktim ama o beni uzun uzun oturup bu fikrimden vazgeçirdi.Dediğine göre 50 beygir civarında olmasına rağmen torku çok yüksek bir makinaymış bir anda 170-180 nasıl çıktın anlayamazsın ilk önce3 motorda denge olayını kavrayıp yavaş yavaş yukseltmen lazım dedi ayrıca dediği bir sözde çok hoşuma gitti iyi bir motorcu olmak istiyosan en iyi motorcu en çok yaşayan motorcudur.dedi bittim bu lafa...............:cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu motordan sonra düşük cc bir vitesli alman daha iyi olur. daha sonrakileri ona hakim olduktan sonra düşünürsün belki piyasadaki alternatifler değişir belki sen tarz değiştirirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar