öldürmez yani ben mayısta deer152 mi alınca onunla
ömür boyu tutku dolu bi aşk yaşayıp hiç bırakmamayı planlıorum
araltı' Alıntı:Dishy, bence senin aşkın fazla uzun sürmeyecek !![]()
Kendi aşkımdan biliyorum :cherry:
ben aşkımı satmam asla sen sattıysan napim
:cat: Derin Kardeş seninle aynı fikirdeyim ve buradan herkese söylüyorum:derin' Alıntı:Evlilik değil belki ama, evlilik ile birlikte gelen geçim sıkıntısı öldürür :mrgreen:
Fuara git bakalım ne sevgililer var param olsa valla hiç gözünün yaşına bakmakesed' Alıntı::cat: Derin Kardeş seninle aynı fikirdeyim ve buradan herkese söylüyorum:
EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRMEZ tabiki geçim sıkıntısı yaralar.
Zaten Aşk nedirki????:silent: söyle düşünün bir motorsiklet almak için sipariş verdiniz. O na aşık oldunuz ve ya öyle zannettiniz. yeni motorsikletinize kavuşunca ya kadar aşıksınız. Peki ya kavuştuktan sonra ???? ilk aşkınız bitmiş ve aranızda sevgi den başka birşey kalmamıştır. Seversiniz, onun sorunlarıyla ilgilenirsiniz. Sizi yolda bıraksa bile bir şekilde onu evinize götürürsünüz. Motoru arıza yapınca Onu yolda bırakıp gidecek hiçbir motorcu tanımıyorum.
Değiştiririm diyenler olabilir, onlara da cevabım, ilk göz ağrısı bu sevda bitmez.:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :queen: :queen: :queen: :queen:
Hepinize saygılar.....::yanliss:
dostdark' Alıntı:Fuara git bakalım ne sevgililer var param olsa valla hiç gözünün yaşına bakmak
arkadaşım dooru söylüyo walla aşkı öldürüyo ama sevgiyi katlıyo yani evlenmeden önce ayrılsa evlendikten soora ayrılmak kadar sarsmaz insanı bide çocuk varsa o apayrı bi topic olur çünkü sevgilerin hepsinin toplanıp kaydığı tek yöndür o (bunu ancak çocuk sahibi olanlar anlar):rendeer:nurkan' Alıntı:3 yıllık evli biri olarak, evlilik aşkı öldürür, sevgiyi çoğaltır (eğer geçim sıkıntısı, kaynana dırdırı, birbirni değiştirmeye çalışmaz, saygılı ve dürüst olursan) derim ben