Evlenme teklifi icin yaratici fikir araniyor :)

Moderatör
Bu arada 10 senelik konuyu kim gün yüzüne çıkardı yine ?

Evlendim ben Ahali, 9 sene oldu.

Aha bu da ispatı :)

18646609_1489809244404546_2139116154059227136_n.jpg

Maşşşşşallllah can paresine, Allah nazarlardan korusun. Bol bereketli saglikli uzun omru olsun ☺️

Hey gidi, evleneli 9 sene oldu, babamı toprağa vereli 3 sene oldu.
Türkçe elden gitmedi hala ama, elden çook şey gitmiş be yunusus :)
Dip not : Evlilik teklifi etmedim hala :p

9 sene olmuş olsa da sen bi teklifte bulun yine de belki razı gelmeyecek :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Eveet, sayin MT uyeleri, dostlari, abilerim ablalarim amca ve karde$lerim.. Bu ayin sonunda hayirlisiyla babam yurt di$indan geliyo ve avatar'imdaki a$kim a$kimi ailenecek istemeye gidiyoruz.. Daha evvelinden tabiki de evlenme teklif etmek gerekiyor.. 2,5 yillik bu ili$kiyi artik resmiyete dokme zamanidir anlayacaginiz. Aklimda bir kac fikir var, ama yinede siz dostlardan geyikde olsa hiper super yada basit ama anlamli olacak nacizane fikirlerinizi paylasmanizi rica ediyorum :) Siz olsaydiniz nasil ve ne $ekilde evlenme teklif ederdiniz, yada nasil ve ne $ekilde evlenme teklif ettiniz, ya da ke$ke $unu yapsaydim diye icinizden gecirdiginiz bir$ey oldumu ?

sevgilinize ileride oğlunuzu motosiklet yarışçısı yapacağınızı anlatın ve kızınızın da yazılımcı olmasını istediğinizi anlatın ve size "oğlunla kızın mı var?" diye sorarsa "hayır yok, bu konuda bana yardım edeceğini umuyorum" diyerek ilginç bir teklif yapabilirsiniz.

bir filmde görmüştüm.

edit: yav arkadaş hortlatmayın yaa :D

nasıl evlenme teklifi ettin reis?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar