bi kişi daha düştü oltayaBak güzel kardeşim.. Yaşın kaç bilmiyorum ama, sen değiştirerek kullanabilirsin.. Bir çiçekçi ayarlayacaksın.. İki buket çiçek yaptıracaksın, tabi ki aşkını anlatacak buketler.. Çiçekcinin çırağı ikisini de alacak ve aşkının kapısına dayanacak.. İkincisini göstermeden birincisini verecek.. Üstüne bir yazı.. İsimsiz.. "İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR GÖNLÜM" diye.. Sonra çiçekçi çocuk çıkacak biraz oyalandıktan sonra.. Tam 2 dakika sonra tekrar aşkının kapısına dayanacak ve ikinci çiçeği verecek.. Üstünde yine bir yazı bu sefer imzalı ve yazıya iliştirilmiş bir bebek emziği ile.. "GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ" diye... Bu da kapak olsun işte..
şimdi evlilik teklifi yapacan, tek taş alacan, nişan alış-verişi, beyaz eşya.gel vazgeç bu sevdadan bekarlık sultanlık dememişler boşuna
Ben normalde facebook'ta sevgililerini göstermeyen kız ve erkek arkadaşların evleneceği kişiyi seçtikten sonra birkaç ay facebookta çift olarak görünüp sürpriz evlilik teklifi yapmalarına anlam veremiyorum. Biz aylar önceden durumu anlıyoruz, onlar evlilik teklifi alınca şaşırıyo falan :queen: Üçüncü dünya gelenekleri işte.evlendikten takribi 3-4 sene sonra görmek isterim bu romantik arkadaşları.
Ben normalde facebook'ta sevgililerini göstermeyen kız ve erkek arkadaşların evleneceği kişiyi seçtikten sonra birkaç ay facebookta çift olarak görünüp sürpriz evlilik teklifi yapmalarına anlam veremiyorum. Biz aylar önceden durumu anlıyoruz, onlar evlilik teklifi alınca şaşırıyo falan :queen: Üçüncü dünya gelenekleri işte.
Başlığı bulan bulmuş da ilgimi çekti tabi :queen: İzmir'de Evlilik Teklifi Organizasyonu. Karşı taraf kesinleşmese bile hazırlıklı olmak lazımMengü Abi hayırdır? NE ararken buldun bu başlığı ? kıpırdanma mı var yoksa ?
madem bekarlık sultanlık neden önüne gelen evleniyo ? sultanlık mı batıyo :mrgreen: en öncede sultanlığını ilan eden evlenir. ne demişler bi yemem diyenden korkucan bide... evlenmem diyenden![]()
Benim planım hazır 2017 sonbaharda yapmayı düşünüyorum 7 senelik ilişkim var.
Planım gayet güzelİstanbuldayım bu arada
Organizasyon şirketi buldum tam benlik unutulmayacak bişey. Boğazda teknede akşam yemeği klasik keman özel masa güllerle donatılmış ve boğaz köprüsüne lazerle 1-2 cümle anlamlı sözün ardından benimle evlenir misin yazacak.
O an da çekilen resmi evimizde baş köşeye koyacağım![]()
Erkek ler için bekarlık sultanlık doğru ama evlilikte sultanlığı götürdüğü gibi kıralığı getiriyor ne haberrrr
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
O masrafı git evi düz mubarek![]()
1400lira. Benim yıllık sigorta parası hiç değilse bunu tek sefer yapacağız değer bence hem farklı olması cezbediyor insanı![]()