Evet ben bir motosiklet bagimlisiyim:)

dostum gs500'den terfin güzel olmuş. Allah kaza bela vermesin bu canavarın tadını gönlünce çıkar. :rendeer:

süpsüper :) o garaja o motor yakışır.. HayırLı oLsunnn:)
bu arada pLaka süper :)
üçgen katLayan bi arkadaş vardı o geldi akLıma :)

way be motora bak ne harika bi alet duruşu bile bi efsane

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın

Hayırlı olsun David'cim.. Kazasız belasız kullan.. :rendeer:

Tessekurler herkeze tek tek:)

Evet foto sahibinden comdan alindi daha kendim resim cekemedim.

hayırlı olsun kazasız belasız ama ben arabayı merak ettim yazık ne marka modeldi :salut:

Tessekurler herkeze tek tek:)

Evet foto sahibinden comdan alindi daha kendim resim cekemedim.

En kısa sürede foto'ları bekliyoruz::miiz1::

Bu arada sırf meraktan soruyorum ilerde parça lazım olurda ne yapmayı düşünüyorsun.

Aldıgım duyumlara göre f-16 ile ducati'nin parça fiyatları arasında pek fark yokmuş:p

Arabam Toyota Corona :) Halen garajda yatiyo 3 haftadir da bindigim yok zaten. Akusu bosalmasin diye bir turlayip geri koyuyorum.Sanirim eger onu bir gun satarsam ilana "motor sevdasi yuzunden hic kullanmak nasip olmadi yazacam":mrgreen:

Ducati nin parcalari aslinda hicte o kadar pahali sayilmaz ama italyada cok yakin motorcu arkadaslarim var parca ihtiyacinda rahatlikla kendilerinden isteyebilirim. Kendimde isim geregi yurt disinda bir cok toplanti ve is seyahatlarina katildigimdan bulundugum ulkeden de temin edebilirim.

Su anda egzozlari yapiliyor bitisin bol resim ve video ile sizi besleyecem:mrgreen:

Bu arada en yakin gezi ne zaman bilmiyorum ama katilip sahsen gorme sansina da erisirsiniz umarim.

Abi hayırlı olsun.Kazasız, sorunsuzca kullanırsın inşallah.Saygılarımla.:bounce:

itiraf edıyorum kı bende bagımlıyım..:queen:gecen sene sabahları daha yataktayken ınsallah hava guneslı olur dıye kalkardım..busene havaya bakmıyorum artık:queen:ergünn üsütündeyım.gecen yıl arabamı sattım ve hıc aramadımm.
bırdaha hıc ayrılmamam dılegıyle..tekerın duz bassın:cat:

Enfes bir naked, gerçek bir naked hastası...

Güzel günlerde binin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar