Evet ben bir motosiklet bagimlisiyim:)

Baslik biraz madde bagimlisinin durumu kabullenmesi gibi gozuksede bence "bagimlilik" kelimesi iki durumda da gayet guclu. Senelerdir bindigim sayisiz motorlarim ile bu bagimliligi hep percinledim ,ama Istanbula donusumde ailemin "ne gerek var koca motoru antalyadan buraya getirmeye sat gitsin" diye iknaa etmesi yuzunden , satmistim:pr: Kendime otomobil aldim ,ama bir sene ben arabaya , araba bana bakti otoparkta.:) Biniyorum, tatsiz tutsuz hastane yemegi gibi bitse de gitsek hislerinde aci cekiyorum. O tum yanimdan gecen motorlara imrenerek bakiyorum, Yeter dedim kendi kendime, aci cekecegine durumu kabullen ve al bir motor ve sizlanmayi kes. :) Madem dedim aliyorum o zaman bir naked motor tutkunu olarak alacagim en iyi motoru aliyim dedim. Yeni motorlari zaten pek sevmiyorum ,cunku anahtari elime alip ugrasamaz isem motordan zevk alamam. Tamir etmek ayri bir zevk.

Iste huzurlarinizda bir seneden sonra yeni motorum Ducati Monster 900 S. 900 cc L motor benzin deposu dahil olmak uzere tum govde karbondan imal edilmis korkunc bir tork makinasi. Sesi insanin icini titretiyor, gazi verdigimde hisetiklerimi genelikle ucak havalanirken hissetiklerim ile ayni.

big7518417371137k0m5288vs6.jpg

Zeda hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer:
Motosohbete açtığın için topici seni çok pis kınıyorum :p

hayırlı uğurlu olsun david...alalh kazasız belasız günler nasip etsin...siteden duyduğum lafa görede tekerin düz bassın

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben de 1 aydır imrenerek bakıyorum motosikletli arkadaşlara o kafesin içinden. :mrgreen: Sen 1 sene çok iyi dayanmışsın. Makinenin de maşallahı var. Her an avına saldıracak aslan gibi duruyor. Allah kaza bela vermesin. :rendeer:

bukadar çirkinliğin yakıştığı bir motor görmedim, harika hayırlı olsun.....

Bir senedir kafami arabanin direksiyonu na vuruyordum hirsimdan sonunda direksiyonun korna yayi yerinden firladi:mrgreen: Walla bir daha asla boyle bir eziyet yapmam kendime . Tessekurler arkadaslar

Hayırlı olsun o zaman motürün :rendeer:

Tikerin düz bassın:cherry:

Super Moderator
Güle güle kullan; birkaç gün önce elinden kaçırdığın:p ayrıntılı Monster yazısından sonra sürprizi tahmin etmiştim ben:)
Uzun ve keyifli yollar dilerim..

zeda3000 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

Monster'ler Naked'lerin kralı olarak adlandırılmakla birlikte koruma demiri takılamaması ve çok rüzgar alması sebebiyle fazla tercih edilmeyen bir model, ama kalitesi tartışılmaz. :cat:

evet o yazida bende aldim bir monster diye yazacaktim aslinda ama motoru satin alali gerci 2 hafta oluyor ama sadece dun noter islemlerini yaptigimizdan sabit ettim:)

Syriana , Monsterin kendi kitapciginda koruma demirinin nasil takildigi gosteriliyor aslinda. Ama koruma topuzu takmak mumkun. Naked dedinmi ruzgari bol olacak. Monster hiz icin degil guc icin alinan bir motor bence:) tessekurler:rendeer:

Syriana , Monsterin kendi kitapciginda koruma demirinin nasil takildigi gosteriliyor aslinda. Ama koruma topuzu takmak mumkun. Naked dedinmi ruzgari bol olacak. Monster hiz icin degil guc icin alinan bir motor bence:) tessekurler:rendeer:

Güç demek hız demek :wiinkk: rüzgarın bol olsun,keyifle bin motoruna :cat:

hayırlı uğurlu olsun bu baskılar bizdede var tek değilsin motor salgın hastalık...

skull görmesin :p hheheheh hayırlısı kazasız belasız sürüşler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben arka fona takıldım :mrgreen: İşte yıllardır aradığım resim :mrgreen: Böyle güzel başka bir uğraş olduğunu sanmıyorum yeryüzünde :) Motorunuzun güzellğine ve üstün özelliklerine hiç değinmiyorum bile zaten :cat: Kazasız belasız sürekli içinizi titretsin tutkunuz :cherry: :rendeer:

hacı bu ne ::sas::::sas::

Vay bee üyelerden biri 900s aldıya artık ölsemde gam yemem:p:mrgreen:

Hayırlı olsun .Güle güle kullan:rendeer:

Bu arada klasik türk motosiklet tutkununun sorusunu hemen soruyum. 100 km'de kaç litre yakıyo bu alet:p

Maşşallah...:cat:

Hayırlı olsun Zeda...Gülegüle tekere gel..:rendeer:

Boyasıda SEDEFLİ...:)

iyi yakiyo ELINT:mrgreen: motorda K&N hava filtresi ve Jet kit var. Acikcasi hafta sonlari icin aldigim bir motor o yuzden yakiti pek dusunmuyorum. Bu yaz binip motora biraz alisacam. Kisin italyadan Turbo kit getiriyorum gerekli projeleri cizdirdim bile. Bu kis kismet olursa Turbo taktiracam.

Murat saol boyasi sedefli degil karbon yuzey oyle guzukuyor.

monsterfender.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar