evet arkadaşlar...hayalim gerçek oldu sonunda yunuslardayım:D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ender abi hayırlı olsun gerçi ben demiştim zaten:p=)) ama dün yunuslulardan bitanesi beni görünce durdu önümü kesti=)) kask mont hıc bısey yoktu tabi ehliyette olmayınca... dedim abi geçiyimm bana baktı sert sert cabuk kalk git lan diye bi bagırdı benım gazı bı cewırmem tuttu bastım gıttım ewe montla kaskımı aldım =)):p uhahahahaha

hayırlı olsun
geneki istanbula 1000 km uzaktayım
14 yıldır kullanıyorum ama hala ehliyet yok akıllı uslu kullanınca burdaki yunuslar seslenmiyor bana
ama bu yaz alıcam inşallah

yeni görevin hayırlı olsun..bahsettiğin zamanlarda ben yoktum ama yemeğe hayır demem :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni görevin hayırlı olsun..bahsettiğin zamanlarda ben yoktum ama yemeğe hayır demem :)

forumdan en az 500 kişi dua etmiştir senin yemek anca seneye gelir uhahahaha:queen:

Tebrik

kardeş güzel düşüncelerine bende katılıyorum hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin

hayırlı olsun umarım yanlış parktan ötürü bana ceza yazmassın.. özellikle yazmıom tamam git işini gör deyip.. :)

Devrem iyi bi karar vermişsin gerçekten... Yunsularda çalışmak başlı başına ayrıcalıktır. Ben 1 seneye yakındır çalışıyorum gayet memnunum kendine dikkat et korumasız binme sakın:))

hayırlı olsun göreviniz

vay bee yunusların görevi de motosiklet sürücülerini mi denetlemekmiş

tebrikler hocam başarılı görevler lakin ben yemeğe memeğe gelmiyim kafadan bağlarsın beni diyecemde

yunuslar ceza kesemez araç bağlayamaz diye biliyorum sen şahhin çağaran kadar ben kaçarım :mrgreen:

Hayırlısı olsun. Bence de ayrım yapmadan, herkese eşit ölçülerde hak ve hukuk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar