#EvdeKal sürecinde evde kalırdığınız zamanları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Dün işyerinden izin aldım. 15.00'da çıkacağım. Motoru Ataşehir'e servise götüreceğim. Garanti belgemi evde Beylikdüzü'nde unutmuşum. Levent'ten Beylikdüzü'ne gidip garanti belgesini alıp, Ataşehir'e geri basacağım. Zaten günlerdir sıkılıyordum hava da güzelken bana bahane oldu motoru sürmek için.

Bu arada 14.30'da kaçacağım işten :pl:

16 sene bilişim sektöründe çalıştıktan sonra kafa almayınca kafeterya açmıştım ki şu lanet virüs dalgası çıktı. Tabi bilişim işinde olduğumda illa kaşınacak bir yerler. Hazır dükkan kapatılmışken aylık 1000 tl civarı gelen elektrik faturalarını hafifletmek için güneş enerjisi işine girdim. Son fotoları çekmedim ama önce test için başlangıç düzeneği hazırladım baktım sıkıntı yok verim güzel Dükkanın neredeyse %80 lik bölümünün elektriğini güneşten elde etmeye başladım :mrgreen: arada emektar burgmanı da es geçmiyorum. Sigarayı abartmış bu aralar :mrgreen:

k4iLyr.jpg

2tPOGE.jpg

0Vm6vt.jpg

Motosikleti
D400
su evde kal mevzusuna verdiğim 3 kiloyu 4 kilo olarak geri aldım

bi türlü 2 haneye düşemedim :queen:

Esnek çalışma düzeni getirildiğinden dolayı , 08:00 - 17:30 olan çalışmamız 08:00 - 20:00 olarak değistirilistir. Üstelik hafta sonu izinleri de iptal edilip cumartesi ve pazarda mesaiye çağırıldığımızdan malesef başka birşey yapma fırsatım kalmıyor

sadece bilgisayar oynayıp netflix izliyorum. normalde bilgisayarımın donanım güncelleme planlarını birkaç ay sonraya ertelemişken evden çalışma(ma) izininin de etkisiyle dün dayanamayıp "amaaaan içkimiz yok sigaramız yok bi motorumuz var ona da bırakın da para harcayalım" klişeme "bi de bilgisayar oyunumuz var" diye ekleyip ekran kartı, ram, anakart ve işlemci 4'lümü yeniledim.

ödemeyi yaparken gözüme yükselen dolar kuru kaçtı ama şimdi asosyalliğe bir adım daha yakınım.

teşekkürler korona.
teşekkürler tayyip.

Son düzenleme:
Evde makine ile şaçını traş eden varmı? kullandığınız makine falan, benim saçlar çok uzadı maymuna döndüm çok rahatsız etmeye başladı bir an önce kesip kurtulmak istiyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Evde makine ile şaçını traş eden varmı? kullandığınız makine falan, benim saçlar çok uzadı maymuna döndüm çok rahatsız etmeye başladı bir an önce kesip kurtulmak istiyorum

Benim kafa kel, yanlara ve arkaya jilet vurmadığım dönemlerde aşağıda linkini bıraktığım makineyle kısaltıyorum. Sakal,bıyık için de kullanabilirsiniz. Çeşitli uçları var.Yıllar önce 20-30 TL gibi bir fiyata almıştım. Şu an artmış. Arada bir de Wd40 sıkıyorum, henüz bir sıkıntısını görmedim.

http://www.sinbo.com.tr/urun/shc-4374-profesyonel-sac-kesme-makinesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bütçede sıkıntı yoksa moser 1400-0278
bütçe kısıtlıysa powertec 5000

Ben henüz traş olmadım yasak gelmeden olmuştum, moser var elimde çok kullanmadım ama yıllardır bende makina.

bütçede sıkıntı yoksa moser 1400-0278
bütçe kısıtlıysa powertec 5000

Ben henüz traş olmadım yasak gelmeden olmuştum, moser var elimde çok kullanmadım ama yıllardır bende makina.

Berberler açılana kadar idare etsin yeter pahalı olmasına gerek yok bir kaç kere kullansam yeter.

Berberler açıldığında da en az 1 hafta full çekerler. Bekleki onlar da normale dönsün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Philips Norelco MG7770
Multigroom 9000 serisi olarak ta geçiyor.

Kablosuz olması büyük avantaj. Yağlamak ta gerekmiyor. Bir sürü de aparatı var. Güzel bir fermuarlı çantada geliyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Piyasada saç traş makinesi kalmamış :)

çadır modelleyip boyamasını yaptım. çok tatlı geldi gözüme. daha çok şeyler modellemeyi denicem :D
çok kompleks bi yapıya sahip olmasa güzel bi motosiklet modellerdim ama şuanlık yeteneğimle beni aşıyor.

Vay be bunca yıldır bu hesap kapatılmamış, hayret ediyorum... Her şey daha fazla üye için eyhooo.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
spor, kitap okuma, gitar, iş yerim kapalı ama kendi işim nadirde olsa oluyor onunla ilgileniyorum, dışarıdan aldığım bir proje var ona devam ediyorum, boş durmak bir yere kadar sonra insan bunalıma giriyor, mutlaka bir meşgale bulun.

boy kac :D

benım 180. alıskın değilim. evlenınce böyle oldu :(

190 boy var ama benim en zayıf olduğum dönem 95kg idim. Askeri okuldan sonra kilo aldım ancak 100-110 arasında gidiyordum. 100'e sabitlediydim hatta. Ancak sağ dizimdeki bağları kopartıp ameliyat olduğumdan bu yana kurtulamadım. Tabi benimde yemeklere karşı bitmeyen aşkımdan olabilir ama eskiden de yiyordum. ::angry2::

Motosikleti
D400
2 gün evde kaldıktan sonra aksam ekstra peynirli pizza ve buz gibi kola gider o halde :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar