- Konu Yazar
Listede henüz bitmeyen tek o var sanırım :cat:
Douluo Dalu
bunu da ekle listene
Hani bana, hani bana.20-30 sene önce gazetelerin verdiği eklerdeki tariflerden, tatlı ve kurabiye yapmaya çalışıyoruz![]()
Douluo Dalu
bunu da ekle listene
emine s. beder mi tarifleri aldığın 20 30 yıllık tarifler
zamanında o dergilerden bakarak irmik helvası yapayım demiştim , şekerli bulgur pilavı olmuştu![]()
Ben yine duruşamadım gezdim. Baya gezdim ama her yerim ağrıyor.
Cumartesi bakıma götürüyorum benim aleti. Sonrasında nereye yapıştırırım? Ben bile bilmiyorum. Tek bildiğim İstanbul’u terkedemem. Terkedebilsem dönmek basit de çıkmak mesele :queen:
Ufuk hocam , afiyyet, şeker , lokum, bal olsun. Hani bizimki latife işte . Hürmetlerimizle.
emine s. beder mi tarifleri aldığın 20 30 yıllık tarifler
zamanında o dergilerden bakarak irmik helvası yapayım demiştim , şekerli bulgur pilavı olmuştu![]()
Bu zamanda dergiye gazeteye bakarak yemek mi yapılırmış Allah aşkına?
Açın YouTube'u, yazın gönlünüze göre ne istediğinizi, yapın, afiyetle yeyin.
@ufoz istisnapoğaçalar süper görünüyor. Çörek otuna kadar nizami yapılmışlar. Afiyet olsun.
Bu arada arada tatlı olayında Fransızlar iyi bayağı. Genelde o tariflerden yürüyorum şahsen. Ama antep fıstığı falan kullanarak orijinal kreasyonlara da imza atmaktayım![]()
https://i.postimg.cc/zfMQdKVF/20200405-222845.jpg
Herkes evden pasta börek paylaşımı yapıyor.Kilo alma olayını geçtim.Üretim durmuş gıda tedarikinde ileride sorun oluşabilir.Bizze normal zamandakinden fazla pasta börek yiyoruz.
Herkes evden pasta börek paylaşımı yapıyor.Kilo alma olayını geçtim.Üretim durmuş gıda tedarikinde ileride sorun oluşabilir.Bizze normal zamandakinden fazla pasta börek yiyoruz.
Evde kalabiliyormusunuz diye sorulmali bence, öncelikle.
haftaya 17 dereceye çıkıyor hava motor tepesinde insan olmayan bi yer bulup sürücem artık