Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten Selam,
Adım Esra 21 yaşındayım. 25 Ekimde Motorsiklet sınavım var Behliyet olduğu için motordan sadece 20 soruyla kurtarıcam Yaza sizlerle turlara katılmayı çok istiyorum.
Hepinize Çok Teşekkürler Burayı tam çözemedim. Çok karışık geliyor ama zamanla çözücem sanırım. Sınavı hiç düşünmüyorum daha önce B ehliyeti alırken 90 almıştım motordan şimdi ki zaten 20 soru benim bir saatlik çalışmama bakar Bu yaz çok güzel
aslında bayan tanışma topiklerine pek yazmam yanlış anlaşılmasın bayanlara karşı geldiğimden değil zaten yeterince ilgiyi millet gösteriyor topik sayfalarca uzuyor ama ben bu topiğe erkek diye girmiştim o yuzden pas geçmek istemedim
aslında bayan tanışma topiklerine pek yazmam yanlış anlaşılmasın bayanlara karşı geldiğimden değil zaten yeterince ilgiyi millet gösteriyor topik sayfalarca uzuyor ama ben bu topiğe erkek diye girmiştim o yuzden pas geçmek istemedim
Öncelikle hoşbulduk. Burda bilmiyorum ama www.meb.com sitesine girersen oradan bulabilirsin. Eğer birde sınava gireceksen zaten sana kurs sınavda çıkacak soruları veriyor.