EsPiReS

Hosgeldin EsPiReS . Merak etme forum o kadar da karisik degil , kurcaladikca ogrenirsin. :)

bayan olduğunuzu size verilern cevap sayısından anladım, aferim bana. buraya da buna bakmak için geldim doğruymuş.

siteye hoşgeldiniz, keyifli forumlar..

Bence yarısı zaten benim cvplarım yorumlarda dikkatli bakmıyorsun sanırım herkezde bu kdr yorumu görebilirsin ister bayan ister erkek HoŞbulDuk...

bayan olduğunuzu size verilern cevap sayısından anladım, aferim bana. buraya da buna bakmak için geldim doğruymuş.

siteye hoşgeldiniz, keyifli forumlar..

hahaha Sen diyince dikkat ettimde yok böle bişey erkeklerde baya bir yorum almış. Ama burası daha ne kadar yükselir bilemiyorum.

Bu arada hoşgeldin.... Umarım gönlündeki motora kavuşursun.

Eyvallah Ama ön yargılı OLma derum Uşağum ;)

hahaha Sen diyince dikkat ettimde yok böle bişey erkeklerde baya bir yorum almış. Ama burası daha ne kadar yükselir bilemiyorum.

Bu arada hoşgeldin.... Umarım gönlündeki motora kavuşursun.

Umarım Yazı bekliyorum İşallah yazın benimde bir tane Motorum olcak :)

Son düzenleme:
Sende hoşgeldin kız güncelliyimde topic ucsuz bucaksız bir yolculuğa kucak açsın :)

hoş geldin aramıza doğru yerdesin ve BEŞİKTAŞ'lı olman çook güzel birgün bende inönüde BEŞİKTAŞ'ın maçını izlemeye gelicem inşallah,

TeKrardan hoşbulduk :) AÇsın bakalım topic ucsuz bucaksız bir yola Beşiktaşlı olmaya gelince :) Büyük bir onur :)

umarım iyi vakit geçirir. iyi dostluklar kazanırsınız kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle . . . :):rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar