EsPiReS

Cümleten Selam,
Adım Esra 21 yaşındayım. 25 Ekimde Motorsiklet sınavım var Behliyet olduğu için motordan sadece 20 soruyla kurtarıcam :) Yaza sizlerle turlara katılmayı çok istiyorum.

aramıza hoş geldin umarım iyi vakit geçirsin kalıcı ve katılmcı olman dileğiyle:rendeer:

hoşgeldin esracım ben duygu memnun oldum aramızda kalıcı olman dileğiyle ii sohbetler sınavında başarılar....:bestmt:

Aramıza hoşgeldin Esra, kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim.:rendeer:

Çok kolay bir sınav olacak ama yinede başarılar dilerim.

Hepinize Çok Teşekkürler Burayı tam çözemedim. Çok karışık geliyor ama zamanla çözücem sanırım. Sınavı hiç düşünmüyorum daha önce B ehliyeti alırken 90 almıştım motordan şimdi ki zaten 20 soru :):):) benim bir saatlik çalışmama bakar:) Bu yaz çok güzel :)

Aramıza hoş geldin umarım aradığını bu sitede bulur daimi katılımcı olursun.

Sende
[PANKART]:rendeer:mad:EsPiReS Hoşgeldin.:rendeer:[/PANKART]

Aramıza..:cat:

Sınavda başarılar ayrıca.:cat:

Super Moderator
ailemize hoşgeldin :rendeer:
umarım kalıcı ve katılımcı olursun:cat:

Hoşgeldin ; 20 soruyu geçersin heyecan falan yapma gerçi tecrüben varmış B ehliyetten :)

Evet Hemde İlk seferde tam 12'den :) Sabırsızlıkla bekliyorum ehliyeti almayı arkasından da yazı :) acemi olduğum için kışın kullanamam diye düşünüyorum. :):)

aslında bayan tanışma topiklerine pek yazmam yanlış anlaşılmasın bayanlara karşı geldiğimden değil zaten yeterince ilgiyi millet gösteriyor topik sayfalarca uzuyor ama ben bu topiğe erkek diye girmiştim o yuzden pas geçmek istemedim

hoşgeldiniz efem

aslında bayan tanışma topiklerine pek yazmam yanlış anlaşılmasın bayanlara karşı geldiğimden değil zaten yeterince ilgiyi millet gösteriyor topik sayfalarca uzuyor ama ben bu topiğe erkek diye girmiştim o yuzden pas geçmek istemedim

hoşgeldiniz efem

:):):):) Farketmez erkek gibi kızımdır. :)Hoşbulduk Tekrardan arkadaşlar.

Öncelikle hoşbulduk. Burda bilmiyorum ama www.meb.com sitesine girersen oradan bulabilirsin. Eğer birde sınava gireceksen zaten sana kurs sınavda çıkacak soruları veriyor.

Aramıza hoşgeldin bizimle olman güzel beşiktaşlı olman kötü :p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar