Eskisehirli arkadaslar 4.5ay eskisehirdeyim enduro gezileri yapalım

Arkadaslar bazılarınızın bildigi gibi normalde Ankarada yasıyorum. Ancak ucuslarımın iyi olması sebebi ile çagırıldıgım planör performans egitimi için 12-13mayıs tarihinden 30eylül tarihine kadar Eskisehir inönü THK egitim merkezinde ikamet edicegim. Hafta içleri çok çok dolu olmamın yanında haftasonları 2 gün boş vaktim olucak. Bende o boş vakitlerimde hemen kampın yanındaki C tepesinden araziye çıkıp sadece araziyi kullarak dodurga barajı vb. yerlere gitmeyi ve 1gece konaklamalı kamplar yapmayı planlıyorum. Eskisehirli enduro ve cross'cu arkadaslarda bana eslik ederlerse gezileri beraber yapabiliriz. Ayrıca eger azim eder kazma kürekle topraga dalarsak büyük rampalar yaparız ve sizlere atlama dersleri verebilirim.

İlginize simdiden tesekkürler arkadaslar. Görüsmek dilegi ile Hoscakalın.

Eskişehir li motocularda endurocu olan yok bildiğim kadarıyla :silent: Var mı Volkan :silent:

Ayrıntı Eskişehir li derken motosiklet.net i kastettim... :cat:

Son düzenleme:
bi kaç nadir cross cu gördüydüm ben. 1 tanesiylede geçenlerde tanıştım.

benim bildiğim kadarı ile emre ve mehmet var :silent:
ama ben bulurum size arkadaş :cherry:
övünmek gibi olmasın da benim iletişimim güçlüdür :p
eskişehire geldiğiniz de tanışmak görüşmek ümidi ile :wiinkk:

Umarım tanısırız. Bol bol endurocu olursa güzel olur haftasonları egelenmek lazım...

Selam Barış. Nbr?

Merak etme , atlayıp zıplayacak arkadaşlar var... :cat:

Gezileri de takma kafana. Takıl bize hayatını yaşa... :wiinkk:

Tabiki volkan abi zaten siz hep aklımdasınız baska arkadaslarda vardır belki diye bu topici actım...

Arkadaslar endurocularla ilgili bi site buldum www.esduro.com bu sitede 20ye yakın arkadas var. Eskisehirli endurocu olup bu siteye üye degilseniz bence olun...

Son düzenleme:
OOO Barış hoşgel :) Sen gelde ben seni izlemeyede gelirim

Belki imzalı bi fotonu da alırız :queen:

ozan abi ne gel gel izlemeyede gelde senide kandıralım cross alırsın =)

Kanka nası geliyim ben Boluya araziden =)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
kingOfTheExtreme
seni gerçekten takdir ediyorum
umarım bir gün yarışlarını izleme fırsatı bulabilirim...
:cat:

sarıcakaya yolundan bas.Boluya kadar mükemmel vitaj yaparsın sıkılıncada arazi dere geçişi falan yaparsın aşağı yukarı her haftasonu giderim çokda zevkli oloyu.

bende senin makina gibi hızlı ve hafif bir motor almak istiyorum ilerde.Acaba senin motorun 2.eli ne kadar :silent:Bildiğim kadarıyla sen özel getirtmişdin motoru yoksa güncel olarak satılıyormu?

Evet benim motor özel getirtildi. Bu tip motorların 2.elleri 90model 4000ytl den başlar 2007model 25000ytl ye kadar gider. Benim motorumu şu anda satıyorum silindir piston krank 0 9000ytl. Azda olsa pazarlık payı vardır. Düşünürsen özel mesaj at...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar