tmm durmuş abi gelirim inş. gelirim ama fazla kalamam onu da söyliyeyimm,, son kez nargile içeyim bari 
Bora annenin rahatsızlığına üzüldüm inşallah önemli değildir ve kısa zamanda iyileşir bu arada elimizden gelebilecek bir yardımımız olursa cebim 24 saat açık her zaman arayabilirsin. 0 505 287 56 63.acil şifalar diler annenin ellerinden öperim.
iyi geceler eskişehir mt gecerken bi uğrıyayım dedim ne var ne yok nasılsınız her yerde kar var az önce işyerinden eve kadar gidip geldim biraz heyecan yaşayayım dedim arabayla yollar boş özlemişim yaw bizim külüstürde hakkını veriyo yolların 2.5 lt 90 hp dizel olunca söktüryo ama durdurması mesele
neyse arkadaşlar ha deyince oluyor bu toplantı işleri yarın akşam palmiye kafe diyelim saat 7 de üst katta diyelim gelen herkesi bekliyoruz ersin kardeşimizide bekliyoruz dimi ersin
ewet arkadaşlar uyarmı BU AKŞAM SAAT 7 DE PALMİYE NARGİLE KAFEDE ??_???
OLMAZSA TOPLANIR TARZ VE YER DEĞİŞİKLİĞİDE YAPABİLİRİZ CANLI MÜZİK-ROCK-JAZZ-SOUL-COUNTRY-ALTERNATIVE TYPE-VS VS...(hele bi toplanalımda)
Teşekkür ederim abi...Bu arada annen hakkında bir bilgim yok ama geçmiş olsun abi :rendeer: Sürekli gittiğimiz hızlar olduğundan pek bi endişem yoktu ama işte bir anlık dikkatsizlik,hata...ale:Bu arada bugün birkaç arkadaş beni ziyarete geldiler sağolsunlar varolsunlar.Yav o kadar baklavayı ben nasıl bitirecem bir ara toplanıp gelin hepimiz beraber yiyelim :cherry:
bora dayının hayırdır ? haberim yoktu vallahi. bak yapcak biş olursa söle tamammı. eski sayfalarda numaram var. ne olsa kardeşiz abimizsin.![]()
abi hayrola hiçbir şeyden haberim yok eger yardım edebileceğim bir konu varsa [email protected] 05354089364
Bora Abicim Annnenin Durumu Hakkında Birşey Bilmiyorum Bildiğim Tekşey EMOK Da Annem Hastalandı Diyip Gitdiğin Heralde Yine hastalık Tahminimce(umudediorm) Acil Şifalar Diliyorum...:rendeer:
Geçmiş olsun Boracım. Teyzenin ellerinden öperim, saygılar :rendeer::
ersin kardeşimizi davullu zurnalı gonderelım , ben askere oyle gıdecem cocuklugumdan berı ıcımde kalmıstır.
:salut::salut::salut: ne davulu ne zurnası olum askere mi gidioz , hiç merak etme seni askere öle göndeririz,, :cat:
Cbf 600 ü baya inceledim yani dergide çıkan yazısını inceledim ve baya aklıma yattı motor ama ah şu gönlümde yatan motor racing olmyacaktı hiç düşünmeden alacağım ilk motor o olurdu....:cat:
Ya abi sen büyük cc scooter kullanıcısısın,sana sorayım ben...Nasıl yani rahat mı,gidişi falan nasıl???Daha önce ss kullandıysan mesela ona göre artıları eksileri???Kısaca bi bilgi verirsen çok sevinirim:rendeer:
Çok sağol yahya abi düşünmen yeter görünmüyorsun sitede yoğunlukdanmı yoksa başka bir sebepmi var ?
selam mt..bence hamzacım senin büyük cc motora şimdi gecmen pek doğru olmuyabilir.sonucta 200 cc lik bi motorla ne hale geldiğii gördük.. bende aynı durumdan geçtim kardeşim. rafi abide 600f alıcam dediğimde oda bana aynısını söylemişti yani senin jawayla ne hale geldiğini gördük benc sen önce enduroyla düşüp kalkmasını viraj yapmasını öğren o zaman sürat motorunu daha iyi kullanırsın demişti..yoksa 3cü gün yapışırsın bi yere demişti bana.tabi o ara burağın babasının kazada vefat etmeside etkisi olmuştu..hala aklımda dün birine verdik bugun ölüm haberi geldi demiştiçbende enduro oldım..memnunum.bugun 600 cc ve üzeri race kullanabiliyorsam rahatlıkla.enduronun sayesinde...gerçeği düşündüğün motor harika başlangıc için...allah hepimizi kazadan esirgesin...
tegabbel minna vakti hacaatinaa bi sırrı süratil lilllahi tealel fatiha...:cat:
Selam ESKİŞEHİR-MT ben serdar sizlerle daha yakından tanışmak umuduyla