[Eskişehir - MT]

anam kimleri görüyorum cüneyt ağam sen buralara gelirmiydin??
valla gidelim ama yağmur yağdıktan sonra olsun.o ıslak çam kokusunu hiçbirşeye değişmem valla.bu arada cüneyt abi sen activaylamı gelicen:p:pzuhahahahahah

faruk başka yokmu lennn koysana senimi beklicezz

anam bbadayda burdalarmış.nerelerdesiniz siz yaw hiç gözükmüonuz.ayıp oluo valla

Son düzenleme:
ya akşamleyin köpeklerle pek haşır neşir olduk ya :) nerdeyse ağaca çıkcaz korkudan :mrgreen:

cidden güzel gezi olmuştur eminim yağmurdan sonra toprak ve orman kokusu mest eder insanı:)Tekerinize sağlık umut&faruk arkadaşım:)
Cüneyt abi; hoşgeldin abi.hiç sesin soluğun gelmiyor ne zamandır.İsmail abim bi görse geldiğini...:queen:

Hayırdır ersin&sinan abi? kimin köpeği kovaladı sizi:pgeçen bi tanesi benim üstüme atladı;Allah'tan ufak tefek bişiydide savurdum gitti:mrgreen:Geçmişler olsun sizlere de:)

Herkese iyi sürüşler dilerim...

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38583-abanta-gitdik-buyrun-yol-manzaralari.html

anam kimleri görüyorum cüneyt ağam sen buralara gelirmiydin??
valla gidelim ama yağmur yağdıktan sonra olsun.o ıslak çam kokusunu hiçbirşeye değişmem valla.bu arada cüneyt abi sen activaylamı gelicen:p:pzuhahahahahah

faruk başka yokmu lennn koysana senimi beklicezz

anam bbadayda burdalarmış.nerelerdesiniz siz yaw hiç gözükmüonuz.ayıp oluo valla

Beklicen lan işin ne hırbo:farao::mrgreen:

Son düzenleme:
mutlu inci delpi hangi akü daha kalitelidir 12V / 7 Ah gücünde olacak fiyat bilgisi olan varmı adamlar sitelerinde ürün tanıtım fiyatı koymamışlar

22ln8.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::cyclopsan:cyclopsan:cherry::cherry::cherry::cherry::)

bir insan 1 sene 1 ayda bukar değişirmi ya evrim geçirmişim resmen a............................q:):):mrgreen::cherry:

Son düzenleme:
eray ım sanırım en iisi mutlu ama . motorsikletlerde yuasa çok tercih ediliyor.. al bi yuasa geç derimm. fiyatları nedir bilmiyorum

faruk hacım sen harbi evrim geçirmişsin ne o hal len öle sanki 1 sene değil 10 sene geçmiş gibi o resmi çektirdiğinde 6.sınıfamı gidiyordun yoksa:p:p:p

Uzak uzak , çok km :mrgreen::mrgreen:::silent:p

Gidiş - geliş 500'ü bulur heralde? :silent:

harika gezi olmuş güzel fotoraflar almışınız yine :) sonunda 30,000'i de devirdin umut :mrgreen: kazasız belasız devamını dilerim :)

valla mayıslardan abant a gelin almaya gittim bu yaz gidiş geliş mayıslara 387 km yazdı arabaa. 100 de esk e geliş gidiş yazsa dediği gibi 500 km olur
ama yolun durumu nallıhana kadar vasat sonrası düzgün eger seben hattından giderseniz bi de geceyse rampalarda yol bitiyomuş gibi oluyo :)
harbi hadiseye tepeden indik :) ne var ne yok mt nasılsınız

Bir defasında, Nallıhan dönüşü ; İsmail 'le beraberiz 2 motor, viraj bize yetmedi... :mrgreen: Di mi İsmail , çok ii hatırlarsın orayı... :cherry:

AS_DOPER; hocam bence asıl eğlence Nallıhan'a kadar. Sağğğğğ - solllll ; sağğğğ - solllll :queen: Lastiklerin köşeleri yetmiyo... :p

söğüt yolu da hoşumuza gitimşti bizim. güzel virajlar vardı orda da. kısmetse ilk yaz baya bi gitcem sağa sola.

motor satılık haberiniz olsun arkadaşlar. 1300 istiyorum :) pazarlık ederiz.

ahanda TÜRKİYE'm gol attı şuan 1-0 öndeyiz :)

Son düzenleme:
benim en çok mezitler hoşuma gitti. çok tatlı virajları vardıı. kaç defa dedim bursa ya mudanya ya ve civarına gidelim die. gidemedikk. bi daha işte.. bakalım sinan abi'm motorunu yenilerse hayırlamaya gitçez artıık oralara..

birgün şöyle güzel bir tunıng motorum olursa Mersinden girip Çanakkaleden çıkıcam hatta Artvin Hopadan falan Muhteşem olurdu:flower: doğuanadoluya yada güneydoğuanadoluya zaten şu sıralar motorla gidilmez en aşağı 4 lastikli ağır makinalı bir panzer yada tam zırhlı paletli toplu ağır makinalı bir tank lazım ALLAH inşallah askere giden MEHMETCİK'lerimizi her türlü beladan korur tez zamanda sevdiklerine sağ sağlım kavuşturur HEPİMİZ MEHMEDİZ HEPİMİZ TÜRK OĞLU TÜRK'üz...........::asker::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar