[Eskişehir - MT]

selamın aleyküm

ben gün geçtikçe insanları anlamakta zorlanıyorum, iyi bir piskolok tanıdıgınız varmı :silent:
ihtiyarlar enduro motora biniyor gibi görünüyo :pr:
yol yapalım yol yapalım diye deliren adam motosunu bırakıp artçı oluyo :sunny:
beraber oturalım diyen toplandıgımızda gelmiyo ::23343::

öle işte,

herkese sevgiler saygılar, bi endurocu ile tanışırsanız tlf numarasını benim için alın ben onu ararım ::sos::

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mustafa CELEK isimli arkadaşımıza cumartesi günü zincirli kuyu mevkinde motoru ile giderken araba carpmıştır kendisi şu anda Yunus emre devlet hastanesinde bacağı kırık bir şekilde ortopedi servisin de yatmaktadır...

Mustafa CELEK isimli arkadaşımıza cumartesi günü zincirli kuyu mevkinde motoru ile giderken araba carpmıştır kendisi şu anda Yunus emre devlet hastanesinde bacağı kırık bir şekilde ortopedi servisin de yatmaktadır...

Geçmiş olsun dileklerimi sunarım.Allah beterinden korusun herkesi:pale:

Geçmiş olsun Mustafa kardeşimize. ya en karışık kavşaklar zincirlikuyu'nun orlarda zaten. korkuyom giderken ya .

odunpazarının o dar ve karmaşık sokaklarında gezmekten korkmuyormusnnn. ama gece gece çok ta güzel olyor :queen: bir ara şu bovling i tekrarlıyalım ya.

oralar benim için macera yolları ersin'im. en sevdiğim sokaklara girdik o akşam :)

bowling en kolay spor aslında. yarın müsait olursa hava az turlarız hem oynarız belki. .)

yarın motoru mu servise bırakabilrimmm. eğer bırakmazsam yada akşama kadar yaparlarsa. işim olmazsa. hava yağmurlu yada karlı olmazsa gideriz gezerizz. amma çok ihtimalli bi cümle oldu :queen::p

kafam karıştı...:silent: servis, kar, işi bırakırsan ? amaan neyse anladım heralde. görüşürüz yarın o zaman

ben gün geçtikçe insanları anlamakta zorlanıyorum, iyi bir piskolok tanıdıgınız varmı :silent:
ihtiyarlar enduro motora biniyor gibi görünüyo :pr:
yol yapalım yol yapalım diye deliren adam motosunu bırakıp artçı oluyo :sunny:
beraber oturalım diyen toplandıgımızda gelmiyo ::23343::

öle işte,

herkese sevgiler saygılar, bi endurocu ile tanışırsanız tlf numarasını benim için alın ben onu ararım ::sos::

Banamı diyon!:silent::silent:

Son düzenleme:
4.000 bakımını yaptırdım bugün ve motoru biraz önce çıkardımm. 45 ytl ye patladı bana. arka teker iniyordu . ufak bi patlak varmış onu da hallettilerr.. ii hatırlıyorumm bilecik ten döndükten sonra inmeye başlamıştı arka tekerlekk,, demekki 1 aydır patlakmışş. fazla zararı olmadığı için öyle idare ediyordukkk. ama ii oldu. o da halloldu..
servisten çıkardığıma göre hadi sinan abi nerelerddesinn çıkalımm. gidelim gezelimm, havada yağmur yok,,, eray ı da alalım dicem ama o bu akşam asker geçirmeye gitçekmiş... 2 miz takılalım başka gelcek varsa . haber versin buluşalımm

vaay hayırlı olsun hadi kazasız belasız 4000'lere inşallah. o lastik nerde patladıki ? heralde saç teli mi battı ne :queen:

o zaman saat 19,00'da adalarda buluşuruz ikimiz. gelcek varsa muhabbete gelsin bekleriz... motorcu üşümez motorcu için benzin 3100 olmuş önemli değil :)

vaay hayırlı olsun hadi kazasız belasız 4000'lere inşallah. o lastik nerde patladıki ? heralde saç teli mi battı ne :queen:

o zaman saat 19,00'da adalarda buluşuruz ikimiz. gelcek varsa muhabbete gelsin bekleriz... motorcu üşümez motorcu için benzin 3100 olmuş önemli değil :)

teşekkür ederimm dediğim gibi bilecik te oldu o. hem karıştırma saç teli falannn :) 19 da görüşürz.

karıştırma saçı sakalı,şimdi, sinan abi,,, bu akşam çok havamdayımmm her an bi yerlere kaçabiliriz ona göre minik kuşun 'un deposunu fullede gell. :queen:

iyi gezi olmuş.faruk abantta sana hep artçılık dek geliyor anlaşılan şansın ondan acılmış cbr da artçılıkta bi marifet 2 gün biyerlerin agrımıştır havalar ısınsın beraber kalmalı yapalım o yolları bende özledim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar