[Eskişehir - MT]

harika resimler. :) çoktandır yokmuşsun sen nerdeysin motorize26? 2006 kayıt olmuşun 3. mesaj :) özletme kendini :mrgreen:

koçtaş 'ın otoparkı çok hoşuma gitti iyi teker yakılır orda. :wiinkk:

bu akşam gezerken volkan gökhan abi ve emre ye denk geldik demek yalnız değilmişik esk. yollarında..
birde sinan abiyle eski otogarın önünde kırmızı 125 lik ramzey miş. kross.. selamlaştık sinan abi tanıyoruz falan dedi. acaba sesimizi duyuyorsa. tanıtır mı kendini.
herkese hayırlı akşamlarr.

neyse iyi bari en azından sınav gelip geçtikten sonra haber veriyosunuz bunada şükür etmek lazım herhalde..

neyse iyi bari en azından sınav gelip geçtikten sonra haber veriyosunuz bunada şükür etmek lazım herhalde..

ya murat abi niçin böle yapıyon eğer haber verseydık belgeleri tamamlasaydın sonra herşey bitince kütahyaya tavşanlıya gelseydin bizle eminim s...km nerden geldik ya derdin emin ol birde üstüne sınavdan kalırdın bence senin için bölesi daha iyi oldu iyiki haber vermemişiz:):wiinkk:

günaydın eskişehir mt ne var ne yok nasılsınız
ses soluk kayboldu iyice sizden öldünüz galiba?
görüşmek dileği ile...
selam ve saygılarrr

26 TF XXX plakalı, siyah CBF 150, gri renkte NOLAN N62 kask takıyor. Mont, pantolon vs tam donanımlı bir abimiz...

Acaba "misafir" olarak bu siteye giriyor mu? Kendisiyle tanışmak isterim :cat:

eeeeey milllet napıyosunuz bakem bi ara kayboldum yine burdayım özledim sizleri neyse herkese kolay gele :)

26 TF XXX plakalı, siyah CBF 150, gri renkte NOLAN N62 kask takıyor. Mont, pantolon vs tam donanımlı bir abimiz...

Acaba "misafir" olarak bu siteye giriyor mu? Kendisiyle tanışmak isterim :cat:

ooooo bizde tanışmak isteriz 3 tf cileri 4 yaparız. :queen: heheheh

volkan ın böyle kamyonlara ilgisi var sanırım şu kamyon a bi bakın yada kamyon değil ne deniyorsa işte.
http://www.liveleak.com/view?i=3d7_1193971489

Son düzenleme:
aha one. ? ezdi geçti yaa o kadar yüksek heralde önündekini görmedi çatır çutur ezdi :)

volkan seninkisi unavailable diyo ne videosuydu o yav :D

aha one. ? ezdi geçti yaa o kadar yüksek heralde önündekini görmedi çatır çutur ezdi :)

volkan seninkisi unavailable diyo ne videosuydu o yav :D

senin uyelıgın varmuı youtube de kontrol et

volkan ıyı gezmıssın valla

3 tf ciler 2 tf ciler kalıyoz ersin askere gidiyor seneye ne hayallerımı vardı bızde sinan abiyle gideriz nabam

duş aldım motora binemedim bugün canım çok sıkkın

arkadaşlar mt den o kadar sıkıldım ki ztn bnm gibi çin malı motorlara binenlerin büyük bölümü başka sitelere kaydı bnm için caracal başlangıç motoru
bazen md ye bakıyorum bu kadar çin malı motorlar küçümsenmiyor cok sııkıldım artık burdan

Son düzenleme:
niye canın sıkılıyor eray ım asi şöförümm takma kafana polemik yapmaa. sıkma canını .
hem şu benim askerlik işi bugün yarın kesinleşirr. eğer olursa ilk tertip ersin askerr. ::asker::::asker::::asker::

torento1987-eskişehir-emret komutanımm. ::asker::::asker::

niye canın sıkılıyor eray ım asi şöförümm takma kafana polemik yapmaa. sıkma canını .
hem şu benim askerlik işi bugün yarın kesinleşirr. eğer olursa ilk tertip ersin askerr. ::asker::::asker::::asker::

torento1987-eskişehir-emret komutanımm. ::asker::::asker::

ya1.5 yıl beklersın ya hemen gıdersın ama memlette asker yok hemen cıkar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar