[Eskişehir - MT]

gökhanım hoş gelmişsin hayırdır yaa herkes toplu istifamı verdi dominosa neyse hayırlısı olsun

hoşgeldin gökhan abi.yha sen gece sakarılıcalardan gelirken vardın dimi.orda bi matraksiyonlarla dolu bi abi vardı,Sen O'ydun galibaa:p
iş sonu yapanlara cümleten hayırlısı olsun diyorum.şu dominos ne acayip bi yer yha giren hemen çıkıyo anlamadım gitti:mrgreen:

kuzu kurdun yol rokko'nun :mrgreen:

gökhan'ım da geldi. bak sevenin çokmuş gökanım :mrgreen: hoşgelmişsen yeniceli :cat::rendeer:

Hem%C5%9Fire%20stil%201001%20sus_small1.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sesimi duyan varmııııııııı?

valla herkes garaja girdi heralde.bi biz mi dışardayız ne ? hiç kimseyi de görmüyoz çalışırken. eskiden denk geliyodu arada birileri umut volkan filan... :) neyse sağlık olsun yaa. herkes iyiyse mesele yok :)

sinan ağam içeri girdiğim yokki.+ olarak benim garajımda yok(emrah modu:p)

denk gelmiyoruzdur

heralde denkgelmiyoz...

abi benim hiç garajım olmadıı:salut:

:mrgreen: sağlık olsun.bu pazar varmı bi planınız ? ben yakın civarlarda dolaşmayı düşünüyorum.... şöle max 45-50 km....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zhuahauhau:queen::queen::queen:
8 motorcu bırden ıs bırakınca ılan wermıs adamlar:queen:
sıze tavsıyem gıtmeyın..ıse gırerken soyledıklerı sey cok az bı temızlık ısı olduguydu..calısmaya basladık elımızden paspas dusmedı..garson gıbı gunde 8 saat servıs yaptık..kalan 2 saattede motorla paket goturduk:farao:

bak ben girdim arada bakıom siteye ama kimse girmio bende bişi yazmıom :pale: bu arada naber mt yüzünüzü gören cennetlik nerlerdesiniz yahu :wiinkk: nese kış geldi die heralde hadin herkese ii günler:bounce:

mt26 çok yavaş buluşmalar toplantılar biraz aktif olmak lazım bence

Eskiden tam kadro çalışan diye bir dominos vardı arkadaşlar ALLAH taksiratını affeyleye saltanat dönemi OFF

ARKADAŞLAR A2 ehliyetli paspasçı komi arkadaşlar aranıyormuş duydunuzmuuu:queen::farao:

Son düzenleme:
heralde denkgelmiyoz...

abi benim hiç garajım olmadıı:salut:

:mrgreen: sağlık olsun.bu pazar varmı bi planınız ? ben yakın civarlarda dolaşmayı düşünüyorum.... şöle max 45-50 km....

kankam sen daha çok beklersin hafta sonu gezmeyi :queen: nihalle buluşcanız ya lee :cherry: nese bak ben bürodaydım çıkıyorum bekledim sen geç gelcen heralde dreksiyon dersim var:pr: telefon kapalı olursa saat 10 civarı açarım cevatla buluşcam :rendeer: ararsın işte herkese ii akşamlar millet:bounce:

Eskiden tam kadro çalışan diye bir dominos vardı arkadaşlar ALLAH taksiratını affeyleye saltanat dönemi OFF

ARKADAŞLAR A2 ehliyetli paspasçı komi arkadaşlar aranıyormuş duydunuzmuuu:queen::farao:

daha bizden çok paspasçı komi çıkar mesela umut kardeşim motor alcam die girmişti herkes girer daha böle ararlarsa

Son düzenleme:
aslımm;853152' Alıntı:
kankam sen daha çok beklersin hafta sonu gezmeyi :queen: nihalle buluşcanız ya lee :cherry: cevatla buluşcam :rendeer: :bounce:

aaaa unuttum kanka yaa. ersinim de tutturdu gidem gidem ama gidemicem duygusal açıdan müsait değilim. :p nolcak bakalım sabah...::utangac: cevatta neymiş bee babası fabrikatormu ne herakşam enaz bi 50 yl yakıyodur. sabah şok oldum zati. benzine 15 ykr zam gelmiş zor zar doldurdum depoyu. len bu ıraq bizi çok zor durumda bırakcak söliim. geleceğimiz parlak değil. motorize ve babası abisi taksici minibüscü arkadaşların:farao: (babam akar takside de 0068 era)

Son düzenleme:
waaaaaay bayadır duymadığım sesler yankılanıyo burada:queen:
Sinan abiiii..Hayırdır ince işler falannn:cherry:Allah işini rast getirsin abi:cat:
Deniz çok haklısın durgunlaştı bu aralar mt26.havalardan mıdır nedir:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar