[Eskişehir - MT]

icki.gif
:p:p

:wiinkk:bu içki muhabbeti nerden çıktı. ama gecenin bu saatinde bi resimde benden.

şu resmi tek söz _ nazdrovya tatlım

dün gece bişiler olmuş ben gitdikden sonra olum 2 dk sizi yalnız bıraktım kudurmuşunuz gene lem :mrgreen::cherry::cherry:

bişi olmadı yaw ne olacak.bu arada gökhan abim iş ilanı için hammallık yazmayı unutmuşsun

Hee yaw harbiden dün akşam noldu? :p İçki muhabbeti nerden çıktı? :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nerde bu millet?:silent:

Umutcum Kriterlerimiz bu çok şeymi istiyoruzzz?? 1.Hamal 2.temizlikçi 3.bulaşıkçı 4.paspasçı 5.eli kolu düzgün 6.söylenenlere karşılık vermeyen 7.sus denildimi susan 8.koş denildimi koşan 9.hazır olda beklemesini bilen 10.tuvalet temizlemeyi beceren 11.çöp poşetlerine hakim olabilen 12.telefonları cevaplayabilen 13.karda buzda yağmurlukla üşümeyen 14.çamurda buzda yemek kasesi kadar tekerlekli activayla ralli yapmasını beceren 15.eskişehir i elinde adres olmasa bile mümeccim kadar iyi bilip adresi eliyle koymuş gibi bulan 16.yağğğ çekmeyi en iyi beceren 17.Sigortası yatmadığ zaman sesini çıkarmayan 18.a2 ehliyetli........ Biri varmı aranızda???????

Umutcum Kriterlerimiz bu çok şeymi istiyoruzzz?? 1.Hamal 2.temizlikçi 3.bulaşıkçı 4.paspasçı 5.eli kolu düzgün 6.söylenenlere karşılık vermeyen 7.sus denildimi susan 8.koş denildimi koşan 9.hazır olda beklemesini bilen 10.tuvalet temizlemeyi beceren 11.çöp poşetlerine hakim olabilen 12.telefonları cevaplayabilen 13.karda buzda yağmurlukla üşümeyen 14.çamurda buzda yemek kasesi kadar tekerlekli activayla ralli yapmasını beceren 15.eskişehir i elinde adres olmasa bile mümeccim kadar iyi bilip adresi eliyle koymuş gibi bulan 16.yağğğ çekmeyi en iyi beceren 17.Sigortası yatmadığ zaman sesini çıkarmayan 18.a2 ehliyetli........ Biri varmı aranızda???????

bu özellikte adama ne kadar maaş verse azdır... ama değerini bilene tabiki :cherry:

Ozi maaşındanda her hatan için kesinti yapıcam desem mesela kasada verdiğin açık yada kask takmadığın bir an için 25ytl...yok ya anlatılmaz yaşanır...:pr::pale::salut::farao: Herkez nerede ya kimsecikler yok planda yokgerçi bugün geçti ya

ne biraz ı be abi.350 km yol olmuş.(inönü-kütahya-afyon-esk) allah tan kork. :)

Son düzenleme:
GökhanYENİCELİ;853998' Alıntı:

gün şimdi başlıyor, ee herkes arazi nerde millet yollara bekliyorum sizi :bounce:

Son düzenleme:
yollara bekle sen mehmet abi biz yatıp kalkıyoz gece gece karşıdan gelen hayvanın biri önüme durmuş yürümemekte ısrar ediyor ve ben çaresiz kayarak adamın altına girmekten son anda kurtuldum:mrgreen:Millet iyi gezmiş valla Sinan abi harbiden ayıp be 350 km. yol yap biraz gezdik de.Sen km saatindeki 0(sıfır)'ın birini görmedin heralde:queen:

sinan harbiden allahtan kork bide bana telefonda biraz gezdim yorgunum diyo daha nereye gitcektin kankam ama yeter millet ne burası böyle ölü toprağımı serptiler canlanın yahu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar