[Eskişehir - MT]

gyzemli aytaç mış demekkk. :cyclopsan
sinan abi. hayırlı olsun ıslatalım.artık bunu. aslında sen inegöl e köfte yemeğe götürcektin ama . umarın unutmamışındır.:p pazar gününden beri motorun kontağını bile çevirmedim,,artık 4000 bakımını haketti. kerata.:)

Aytaç'ın böyle bişey yapmasına çok şaşırdım :silent: Amacı ne olabilir ki :silent:

Aytaç'ı görmeden tanımadan yorum yapmayalım lütfen...

Elbet bir bildiği düşündüğü, haklı olduğu durumu vardır. :cat:

bence tamamen dikkat çekmek başka bir açıklaması yok gibi veya sitedeki herkezle alay etmek küçük görmek

Dikkat çekmeyi neden istesin ki. Tanımıyosun onu. Ben de tanıdığım için şaşırdım zaten ya. :silent: Neyse, nasılsa konuşuruz Aytaç'la biz. Hayırlısı...

bence tamamen dikkat çekmek başka bir açıklaması yok gibi veya sitedeki herkezle alay etmek küçük görmek
çok yanlış düşünüyosun Deniz:farao:

eğer ki ablamı yanlış tanımadıysam;bunu bilinçli yapmıştır ve mutlaka biyerlere faydası dokunuyodur:cat:.O asla yanlış yapmaz diyemem,hepimiz insanız kusurlarımız oluyo elbet ama bu onun doğru gördüğü bişey.Keşke böyle olmasaydı:salut:Umarım ve olacaktır da zaten;dünya küçük,biyerlerde karşılaşırız onunla...Güle güle ablacım,Allah yolunu açık etsin:salut:

hazır hala bursaya gidememişken önümüzde kış ken. çıkmak lazım uludağ a.ii gezi olmuş umut.:cat:

kış geldi havalar soğudu diye motorlarını garaja koyan tırtmotorcu diye adlandırdığımız motorcu arkadaşlarıma ithafen:p

kış geldi tamam
havalar sogudu o da tamam
hatta kendi motorum garajda yatıyo onda da tamam
ama yine motor tepesindeyiz. eskişehir'in pizza ihtiyacını karsılıyoruz..
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

DOMİNOS'TA KALAN TEK MT ÜYESİ MOTORCU

haa bu arada arkadaslar o toplu motorcu cıkısının ardından artık kimsenin azından paspas kelimesi çıkmıyo.
heuheuheuehu

Son düzenleme:
"Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
viper_1, alp_tunay, forester"

Oooo alp_tunay bey ; buyrun kime bakmıştınız... :p :p

selam millet bugun saat 14:00 gibi cevre yolu yanarkahvelerin orda kaza olmnuş arkadaşım seyfo olaya tanıklık etmiş...servis aracı scooter a çarpıyor ve adam anında ölüyor..kaskı olduğunuda söyledi..dünde proflar motorsiklet sürücüsünü tartaklamışlar..amma cok düşmanımız var yaaa....kendini endurocu sananlar...kepazeliği mecarayla karıştıranlar... xt çamur içinde toprak cukurlarından balcık çamurla dağa cıktım...sizden nber....kanıt yok tabi...

Evt. Motosiklet sürücüsü kaskını kafasından çıkarmamış. Yumuruklaşmış ve çekip gitmiş. :mrgreen: Bence en iyisini yapmış. :cat:

Burdan Yahya abiye selamlar,ben haftaya bi uğrayım ona:)

Engin abi adamların elinde bi sen kaldıysan eğer;ek maaş istemelisin bence:queen:

ismail abi dediğin olayı hiç duymadım alla alla:silent:Üzücü bir olay ne diyelim başı sağolsun motorcu abimizin ve yakınlarına Allah'tan sabır dilerim.Ne kadar da dikkatli olsak etrafımızda anti-motorcu bi sürü hayvan var:mrgreen:Yaşıyoruz ve biliyoruz :pr::mrgreen::salut:

nasıl oluyor şimdi yha ismail abim öldü diyo volkan abim yumruklaşıp kaçtı diyo hankine inancas:cyclopsan

Son düzenleme:
Açtığın son konu da kilitlendi ablacım ve ben msj. yazamadım:salut: belki buradasındır diye yazıyorum:
"Neden?" lerle dolu bu kısacık hayatımıza ne diye Bir "Neden?"de sen kattın ki.Biliyorum hiçbir "Neden?" sorusu cvp bulamayacak.Ama unutma ben bu "Neden?" sorusuna hergün yeni bir alternatif sunacağım ve seni gördüğüm ilk yerde bunları soracağım.Umarım ve inşaallah karşılaşırız bi yerlerde,Allah'tan dileğim yolun daima açık, Herşey gönlünce olsun:salut:
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
headhunter251, umut_utu
Umarım bu misafir sensindir de bu msj.ımı okursun:mrgreen:

Saygılarımla....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar