[Eskişehir - MT]

Selam ArkadaŞlar Ne Var Ne Yok Yaw Sİz ÖldÜnÜzmÜ 2 Damla YaĞmur DÜŞtÜ Dİyekİmse Yok Ortalikta DÜn AkŞam Esparkin ÖnÜnde Kalabalik Bİ Motor SÜrÜsÜ Vardi Bİ Daldim Ciktim Tanidik Yok Bende Eve GeÇtİm Zaten KarŞisi Sonra Seslerİ Geldİ Baktim Sanirim Bİzden Kİmse Yoktu Hepsİde AŞaĞi Yukari 26 Plaka Dedİm Ne Cok Manyak VarmiŞ Daha TanimadiĞimiz :d
Neyse GÖrÜŞrÜz
Selam Ve Saygilarla....

Millet iyi gezmiş valla Sinan abi harbiden ayıp be 350 km. yol yap biraz gezdik de.Sen km saatindeki 0(sıfır)'ın birini görmedin heralde:queen:

sinan harbiden allahtan kork bide bana telefonda biraz gezdim yorgunum diyo daha nereye gitcektin kankam

o kadar olmuşmu yav ? hiç farkında değilim...:mrgreen: scooterla o kadar yol gittiysem ben bu işi biliyom demektir. ulen ersin kandırdın ya beni gene pazar pazar... :)

evettt millet nerdesiniz uyuyormusunuz sizde normal insanlar gibi biraz haraket forum yok yawaş gibime geldi

(Halbuki su içmeye kalkmıştım) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

slm millet bende diyorum ki neden yazamıyıorum eskı banlanan nıckımle gırmısıım:cherry: harbıden 2 gundur bombos buralar

2 gündür müüüü:mrgreen:ne iki günü abi yha ben arada bir uğrayıp kaçabilme fırsatı bulabiliyodum,müsait kaldıkça kaç zamandır 120'li sayfalardaydı.Nazar değdi nazar Sinan abii hani ben bişey dediydim sana 27 ekim cumartesi günüydü sanırsam, o zaman keşke dilimi ısıraydım:pr:

arkadaşlar aşagıda sayfadakilere bakıyorum bi sürü adam var yazan yok :) demek ki ortam sarmıyor. bu aksam işlerim var motosikletle çarşıdayım,
gecenin ilerleyen saatlerinde gezmek isteyen olursa cepten ulaşa bilir,
saygılar, sevgiler

2 gündür müüüü:mrgreen:ne iki günü abi yha ben arada bir uğrayıp kaçabilme fırsatı bulabiliyodum,müsait kaldıkça kaç zamandır 120'li sayfalardaydı.Nazar değdi nazar Sinan abii hani ben bişey dediydim sana 27 ekim cumartesi günüydü sanırsam, o zaman keşke dilimi ısıraydım:pr:

valla neydi hatırlayamadım ahmedim.salla gitsin. :mrgreen:

sölemeyi unuttum artık B-A2 ehliyetim cebimde :bounce:

Son düzenleme:
sonDakika.gif

http://www.motosiklet.net/forum/uya...larinin-uyeligi-suresiz-iptal-edilmistir.html

:cyclopsan :cyclopsan

olcagı buydu.ne oldugunu anlayamadıydım zaten gizemlinin.msn filan istiyodu bi de. iyi olmuş boşver.

faruk hayırlı olsun adamım :cat: ybr bana kalcak heralde :)

daha ortada birşey yok zamanı var daha ya fazer düşünmüyorum ztn şu anlık için

sinan abi hayırlı olsun ne zaman ıslatıyoz ehliyeti ( hemen alkole vurma )

ahmet lafın gelısı dedık olum 2 gun dıye cunku bnm makıne bayadır mt yı acmıyodu

napmıs kı aytaç

bütün mt burda sımdılık ılk sıradayız allah nasıp ederde haftaya hava ıyı olursa adalarda grş

Son düzenleme:
Arkadaşlar; kafanızda soru işareti kalmasın. "Nerde hangi köy var? Bize ne kadar uzaklıkta?"
gibi soruların cevaplarını başka yerde aramayın.
Endurocular ve kendini Endurocu sannedenler. :p Sizler de faydalanın!
Yaklaşık 3 saatlik bir çalışma ile GOOGLE MAP'den haritaları teker teker çekip birleştirdim.
Sadece bilgisayarınıza DOWNLOAD edip, teşekkür edin. :)

http://rapidshare.com/files/67967889/esk_bolge_harita.rar

Not1: İlgili Dosya WİNRAR veya WİNZİP programları ile açılır.
Not2: Kendim ANTİ-VİRÜS programı ile temizledim ve tamamen sorunsuz olarak çalışmaktadır!!!

Açılmıyo, açamadım, winrar nerden bulacam, Zeki Müren de bizi görecek mi? gibi sorular sormayalım lütfen. :p :p

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Arkadaşlar; kafanızda soru işareti kalmasın. "Nerde hangi köy var? Bize ne kadar uzaklıkta?"
gibi soruların cevaplarını başka yerde aramayın.
Endurocular ve kendini Endurocu sannedenler. :p Sizler de faydalanın!
Yaklaşık 3 saatlik bir çalışma ile GOOGLE MAP'den haritaları teker teker çekip birleştirdim.
Sadece bilgisayarınıza DOWNLOAD edip, teşekkür edin. :)

http://rapidshare.com/files/67967889/esk_bolge_harita.rar

Not1: İlgili Dosya WİNRAR veya WİNZİP programları ile açılır.
Not2: Kendim ANTİ-VİRÜS programı ile temizledim ve tamamen sorunsuz olarak çalışmaktadır!!!

Açılmıyo, açamadım, winrar nerden bulacam, Zeki Müren de bizi görecek mi? gibi sorular sormayalım lütfen. :p :p

olum bilgisayar başına oturup bakmak sorun degil ki, bende 3 tane harita da var yoldada bakabiliriz.
hadi bi köy duydum oraya gidelim desem gelecek varmı, olursa msj atın cepten gidelim :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar