deniz motor hastası kendisini yakından tanıyom. adam gece 4 de motorla gezio :queen::queen::queen::queen:
gencler we kendını genc hıssedenler...
bu motor grubu ıslerı falan gectı artık benden..sahayı genclere bırakmanın zamanı geldı gıbı..yenıbaglar domınos subesıne her zaman beklerım muhabbet we pızza yemek ıcınama grup toplantıları toplu aktıvıtelere falan katılmıcam artık..hadıyn bash bash..
phenemenon beyim nassınız önceliklen
yarın abant işi yattı.saat 11.00 da hareket etmek koşuluylan seyitgazi-çifteler-sakarbaşına gidilecek.ben yazarım dienler olmuştu ama yazmamışlarr::farao:
cüneyt abi sen anca sahura kalmışken okursun forumu zaten.gelecem diip gelmiosun arada haber ver bari gelmicem diyede beklemeyelim........
yenıbaglar domınos subesıne her zaman beklerım muhabbet we pızza yemek ıcınama grup toplantıları toplu aktıvıtelere falan katılmıcam artık..hadıyn bash bash..
aslımm' Alıntı:bana ulaşmak isteyen msn adresimi bilio
işllh gelicem migrosun oraya.
shranpoul ustam sen bilirsin mekanı yaw.ramazan olmasa gidesim geldi valla
inegölde havalar nasl özledim memleketi ama bıktım artık hep aynı caddede gezmekten yaw
Aynen valla bilirsin arap şükrünün tadı başkadır..
Havaların Eskişehir den sıcak olduğunu tahmin ediyorum..Cadde aynı sıkıcı cadde değişen hiç bişi yok kardeş sen Eskişehirin tadını çıkar buraladı düşünme :cat:
Herkese ii geceler...