[Eskişehir - MT]

evet evet ben de gördüm emre abimi atatürk caddesinde cuma günü saat 14:40 sularıydı,yolun kenarından kenarından gidiyodu:cherry:Tekrar tekrar geçmiş olsun abi:)

arkadaşlar,bugün eray la konuştum ,, allah tan büyük bi aksilik çıkmazsa. bayramın 3. günü. sabah erken bi saat te çıkıp . bursa-mudanya ya gitmeyi düşünüyoruz. belki. bi ihtimal balıkesir e de gideriz. gelmek isteyen olursa. burdan yada [email protected] msn adresimden haber versin .

herkese kazasız sürüşlerr:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gencler we kendını genc hıssedenler...
bu motor grubu ıslerı falan gectı artık benden..sahayı genclere bırakmanın zamanı geldı gıbı..yenıbaglar domınos subesıne her zaman beklerım muhabbet we pızza yemek ıcın:) ama grup toplantıları toplu aktıvıtelere falan katılmıcam artık..hadıyn bash bash..

gencler we kendını genc hıssedenler...
bu motor grubu ıslerı falan gectı artık benden..sahayı genclere bırakmanın zamanı geldı gıbı..yenıbaglar domınos subesıne her zaman beklerım muhabbet we pızza yemek ıcın:) ama grup toplantıları toplu aktıvıtelere falan katılmıcam artık..hadıyn bash bash..

hadi ya sensiz olurmu ya ayıp etdin yeni işin hayırlı olsun abicim yarın yanındayım

yemeğe (çok pahalı ama yaaaa)

beyler merhaba.

faruk yarın abanta gidiyosanız iletimi görürsen kaldır benide yada gitcek olanlar arasın sabah uyandırın 15 dakika içinde buluşma yerindeyim ;)

05333323968 telefon baş ucumda olacak.

eğer gitmicekseniz veya iletimi görmezseniz bende 11-12 de yola cıkmayı düşünüyorum afyona outletlere gidicem. takılmak isteyen olursa arasınlar.

ama abant işi varsa direk iptal herşey haber verin :)

phenemenon beyim nassınız önceliklen:p

yarın abant işi yattı.saat 11.00 da hareket etmek koşuluylan seyitgazi-çifteler-sakarbaşına gidilecek.ben yazarım dienler olmuştu ama yazmamışlar:pr::farao:

cüneyt abi sen anca sahura kalmışken okursun forumu zaten.gelecem diip gelmiosun arada haber ver bari gelmicem diyede beklemeyelim........

" http://www.youtube.com/watch?v=vK17aO-Xd8A "
5437tg2.gif

abi gece vakti nettiniz öle yaw..mubarek ramazan arap şükrü falan sakat işler bunlar :D:D

phenemenon beyim nassınız önceliklen:p

yarın abant işi yattı.saat 11.00 da hareket etmek koşuluylan seyitgazi-çifteler-sakarbaşına gidilecek.ben yazarım dienler olmuştu ama yazmamışlar:pr::farao:

cüneyt abi sen anca sahura kalmışken okursun forumu zaten.gelecem diip gelmiosun arada haber ver bari gelmicem diyede beklemeyelim........

hehe iiyiz paşam cok şükür seni sormaya gerek yok bomba gibisin zaten :) ok. faruklan konuştuk yarın kesin gidicem biyerlere sabak uyuya kalmam işllh gelicem migrosun oraya.

shranpoul ustam sen bilirsin mekanı yaw.ramazan olmasa gidesim geldi valla:p
inegölde havalar nasl özledim memleketi ama bıktım artık hep aynı caddede gezmekten yaw:p

phenemenon gel gel bekleriz.R1 lemi gelecen dink lemi?

ben yatar ii geceler hepinize fmm

yenıbaglar domınos subesıne her zaman beklerım muhabbet we pızza yemek ıcın:) ama grup toplantıları toplu aktıvıtelere falan katılmıcam artık..hadıyn bash bash..

Alırlarsa bende bugün dominosa form doldurdumm part time olarark başlarsam Eren gibi bende hiç bi aktiviteye katılamıyacam...(1-2ay hayabusa çalışmalarına devam:p)

aslımm' Alıntı:
bana ulaşmak isteyen msn adresimi bilio

Bilmeyenler olamazmı bakınız baş harfi ben :mrgreen:

işllh gelicem migrosun oraya.

Kaçta migrosun önünde oluncakk erken olursa bende kalkamam yavv :pr:

Son düzenleme:
shranpoul ustam sen bilirsin mekanı yaw.ramazan olmasa gidesim geldi valla:p
inegölde havalar nasl özledim memleketi ama bıktım artık hep aynı caddede gezmekten yaw:p

Aynen valla bilirsin arap şükrünün tadı başkadır..
Havaların Eskişehir den sıcak olduğunu tahmin ediyorum..Cadde aynı sıkıcı cadde değişen hiç bişi yok kardeş sen Eskişehirin tadını çıkar buraladı düşünme :cat:

Herkese ii geceler...

ee millet naptınız pazar günü ? ben motosikletimi temizledim tertemiz.yeni haftaya hazır :)

bikaç foto...
bi kova su+bolca pril=tertemzi bi motor :)
s143ru0.jpg
s143ru0.4d7548c5b0.jpg

s144rx4.jpg

s144rx4.efec577602.jpg

işte sonuç... :):cat:
s145pp2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar