[Eskişehir - MT]

şimdi Emt Ye Bir Soru Yöneltiyorum.arkadaşlar Arasinda Race Enduro Tartişmasi Yaşadik.size Soruyorum Arkidişler
Race Kullanicilari Enduroculara Ayak Uyduramaz Ama
Endurocular Racecilere Ayak Uydurur Dedim....siz Ne Düşünürsünüz..bir Endurocu Race Cinin Arkasindan Rahatlikla Yol Alir. Ama Bir Race Ci Endurocunun Arkasinda Gidemez..evet Yorumlariniz...

%100 doğru demişsin sen ne dediysen dorudur zaten...enduro bu boru değil...

murat abi benimde canım abant çakiyo:)go kartda fena olmaz

iso beyyy sizleri otobanda görmek isteriz:panladın sen onu.
bence bu iş yoluna göre değişir.onuda anladın

faruk yarın bi nallıhan bakmışın abant:p zuhaahhaha

mırtd ilginç bir olay

şimdi Emt Ye Bir Soru Yöneltiyorum.arkadaşlar Arasinda Race Enduro Tartişmasi Yaşadik.size Soruyorum Arkidişler
Race Kullanicilari Enduroculara Ayak Uyduramaz Ama
Endurocular Racecilere Ayak Uydurur Dedim....siz Ne Düşünürsünüz..bir Endurocu Race Cinin Arkasindan Rahatlikla Yol Alir. Ama Bir Race Ci Endurocunun Arkasinda Gidemez..evet Yorumlariniz...

endurocu derken kendini kastetmiyorsan sorun yok :cherry:

Umut Canim Kardeşim Bir Race Kadar Hizli Ve Atik Ve Hatta Coğu Race Ten Daha Cok Tork Ve Ivmemelenmeye Sahip Endurolar Var.
Kaldi Ki Bir Cok Race Motoru Enduro Ile Kariştirmaya Başladilar.sort Enduro Olarak.demekki Ne Oluyor Motorlarin Babasi Enduro.neymiş Cocuğum Enduro..

iso beyyy sizleri otobanda görmek isteriz:panladın sen onu.
bence bu iş yoluna göre değişir.onuda anladın

faruk yarın bi nallıhan bakmışın abant:p zuhaahhaha

mırtd ilginç bir olay

umut baktım arkadaşalrın arasında (emre hasta sayılmaz) en maceracı sen varsın gel seninle abanta gidelim ama :wiinkk: haritada bi kestirme var oaradan, stabilize biraz uzun ve toslu ne dersin?

Umut Canim Kardeşim Bir Race Kadar Hizli Ve Atik Ve Hatta Coğu Race Ten Daha Cok Tork Ve Ivmemelenmeye Sahip Endurolar Var.
Kaldi Ki Bir Cok Race Motoru Enduro Ile Kariştirmaya Başladilar.sort Enduro Olarak.demekki Ne Oluyor Motorlarin Babasi Enduro.neymiş Cocuğum Enduro..

sort enduro = ben böyle bişi ilk defa duydum biraz daha açıklarmısn, cahil kalmayayım:silent:

Son düzenleme:
yaw ismail abi allah için hadi senin xt600 taş çatlasın 180 yapsın(yapamazda:p)
son viteste.adamın daha 2.vitesi o hızlarda.o yüzden mehmet abi gibi kek arayacan 200 mt kalkacan:pzuhahahahahahahah.mehmet abininki 2 zamanlı nolmasına rağmen ben onu uzayınca geçiorum.200 mt de yakalayamıom ama
ben 2.vitesi bitirene kadar adam 3.vitesi bitirio

faruk beyim ehliyetiniz hayırlı olsun fm.kazasız belasız inşallah

Son düzenleme:
Evet yoluna göre değişir ama ikisine de aynı tür motor veripte motorları yerine göre(race'le asfaltta-enduroyla herhangi bi yoda)kullandıracak olursak bence endurocu kapatır olayı:cat:

faruk,adamım hayırlı ola ehliyetin:cherry:ilk çevirmede polislere dur daha yeni aldıydım gösteriim derssin artık:pDarısı başıma:)

ozi sanada hayırlı olsun bakam inş.
kaçmazsın artık polislerden dimi:p zuhahahaha

aldık farukla ehliyeti :queen::queen: sen almadınmı daha kursdan dosyan çıkmadımı?

seninki de hayırlı olsun oğuz'um :) :cat: dosya evde.hatta sertifikanın bi fotokopisi de cebimde :queen: ayın 15inde anca alırım. maaş o zaman gelcek :) kaç para verdiniz emniyete ? aynı gün çıkıyomu kart ?

az önce msnde konuşuoduk hafta sonu abanta gidelim die ve uzun süredirde buraya girmedim bukadar denk gelir yani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
murat go-kart ıcın 8 kısı gerekmıyo..
5 kısıyle cıktık pıste kımsede bısı demedı..
senın dylan ılanına walla sastım:S cakal olmus mıllet walla...

seninki de hayırlı olsun oğuz'um :) :cat: dosya evde.hatta sertifikanın bi fotokopisi de cebimde :queen: ayın 15inde anca alırım. maaş o zaman gelcek :) kaç para verdiniz emniyete ? aynı gün çıkıyomu kart ?

50 küsür yatırdım sanırım öğlenden önce dosyayı teslim ettim akşam 4 de aldım ehliyeti.

Merhabalar Eskişehir MT sakinleri ve sakin olmayanları....
Yeni ehliyetlenenler hayırlı ve kazasız kullanın inşallah.....
Tanışamadığımız yeni üyelere hoşgeldiniz diyorum....
Yakın tarihte tanışmak dileğiyle herkese kazasız sürüşler......

murat go-kart ıcın 8 kısı gerekmıyo..
5 kısıyle cıktık pıste kımsede bısı demedı..
senın dylan ılanına walla sastım:S cakal olmus mıllet walla...

yani demek istediğim aslında o değildi..pist 10dk lığına senin ve 8 kişi çıkacaksın..ortaya bi iddia koyacaksın..4 4 takımlara ayrılıp yanlamaya başlayacaksındı:D:Dama nasıl yanlıyo aletler:D:D

az önce msnde konuşuoduk hafta sonu abanta gidelim die ve uzun süredirde buraya girmedim bukadar denk gelir yani :)

gerçekten niyetliysenin abanta gitmeye bu işi yatıralım şuraya:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar