şimdi Emt Ye Bir Soru Yöneltiyorum.arkadaşlar Arasinda Race Enduro Tartişmasi Yaşadik.size Soruyorum Arkidişler
Race Kullanicilari Enduroculara Ayak Uyduramaz Ama
Endurocular Racecilere Ayak Uydurur Dedim....siz Ne Düşünürsünüz..bir Endurocu Race Cinin Arkasindan Rahatlikla Yol Alir. Ama Bir Race Ci Endurocunun Arkasinda Gidemez..evet Yorumlariniz...
iso beyyy sizleri otobanda görmek isterizanladın sen onu.
bence bu iş yoluna göre değişir.onuda anladın
faruk yarın bi nallıhan bakmışın abantzuhaahhaha
mırtd ilginç bir olay
Umut Canim Kardeşim Bir Race Kadar Hizli Ve Atik Ve Hatta Coğu Race Ten Daha Cok Tork Ve Ivmemelenmeye Sahip Endurolar Var.
Kaldi Ki Bir Cok Race Motoru Enduro Ile Kariştirmaya Başladilar.sort Enduro Olarak.demekki Ne Oluyor Motorlarin Babasi Enduro.neymiş Cocuğum Enduro..
faruk beyim ehliyetiniz hayırlı olsun fm.kazasız belasız inşallah
aldınmı faruk ehliyeti? hayırlı olsun kardeşim. en kısa zamanda görelim o kart parçasını.amma uraştık dimi alcaz diye hee :mrgreen:
aldık farukla ehliyeti :queen::queen: sen almadınmı daha kursdan dosyan çıkmadımı?
seninki de hayırlı olsun oğuz'um:cat: dosya evde.hatta sertifikanın bi fotokopisi de cebimde :queen: ayın 15inde anca alırım. maaş o zaman gelcek
kaç para verdiniz emniyete ? aynı gün çıkıyomu kart ?
murat go-kart ıcın 8 kısı gerekmıyo..
5 kısıyle cıktık pıste kımsede bısı demedı..
senın dylan ılanına walla sastım:S cakal olmus mıllet walla...
az önce msnde konuşuoduk hafta sonu abanta gidelim die ve uzun süredirde buraya girmedim bukadar denk gelir yani![]()