parlak siyah neden şaşırdın yada banaöyle geldi
:bounce:
readymehmet
abi tayin yok mu sende?
mct yi örter mi acaba?
işine yaramıyorsa senden alırım tabiki aytaç
ne gerek var tükkana mükkana![]()
elcik rüzgar korumaları geliyor.manifolt lastikleri yeni geliyor..xt şimdi daha hızlı daha öfkeli..tabi, kullanıcısı ismail=oldcityboy da öyle..ve ayrıca burdan gönderme yapıyorum kalkışta 600 lük race lere kafa tutucam..muhahaha
elcik rüzgar korumaları geliyor.manifolt lastikleri yeni geliyor..xt şimdi daha hızlı daha öfkeli..tabi, kullanıcısı ismail=oldcityboy da öyle..ve ayrıca burdan gönderme yapıyorum kalkışta 600 lük race lere kafa tutucam..muhahaha
ismail motor rafi ustanın ordan bile kalkamıyor kielcik rüzgar korumaları geliyor.manifolt lastikleri yeni geliyor..xt şimdi daha hızlı daha öfkeli..tabi, kullanıcısı ismail=oldcityboy da öyle..ve ayrıca burdan gönderme yapıyorum kalkışta 600 lük race lere kafa tutucam..muhahaha
inşallah yanlış algılamamışımdır, seni bayan sanıyorum ve çapır kullanan bayan görmedim ve bana biraz ilgi cekici geldi :cat: o yüzden yani, hemde ehliyetin yokmuş :cyclopsan
görürsem polise ispiyonlarım:cherry
evet bayanım yalnış değil ama motoru ben almayınca mecbur kullanıyorumr:neyse poliseşikayet etme konususana kalmış zaten iice haşır neşir olduk karakolla:cherry:cherry:
evet bayanım yalnış değil ama motoru ben almayınca mecbur kullanıyorumr:neyse polise şikayet etme konusu sana kalmış zaten iice haşır neşir olduk karakolla:cherry:cherry:
Pazar günü Bursa'ya gidiyorum. Gelen olursa beklerim...![]()