[Eskişehir - MT]

iyi geceler arkadaşlar

Yok biz ismaille arada aytaç otelin havuzuna gidiyoruz ondan söylemiştim ama doğru aytaç otel demeliydim hata bende :)

anemon otelin suyunu çıkardınız galiba, hani ismaille gitmiştiniz ya (ismailin merdivenden döndügü zaman:queen:)

aytaç sen yemek yapmayı biliyormusun

itina ile iftar yemegi yenir

hayırlı geceler eskmt
yarın 21.30 da bora abimle hocanın yerindeyiz.isteyen gelsin....

çok büyük bi organizasyon o ya. olursa da çok güzel olur.ben en az 50 motor diyorum ....

Evet geçen seneki abant gezisine katılamayanlar için kaçırılmayacak fırsat olacak bakalım eskişehirden katılım yüksek olacakmı göreceğiz havalarda soğuyacak xt' si olanlar düşünsün

readymehmet' Alıntı:
anemon otelin suyunu çıkardınız galiba, hani ismaille gitmiştiniz ya (ismailin merdivenden döndügü zaman

o alışık öyle otel kapılarından dönmeye soruyorum esk mt de kitliyos niye cevap yazmıyorsun diyo siz bitirmezsiniz başına geleceklerden nasılda haberi var :queen:

Son düzenleme:
arkadaşlar artık kimse beni şikayet edemeyecek:queen: ehliyet kursuna yazıldım :bounce: yardım edersiniz artık :queen: hepinize keyifli saatler

LENN LENN ne uğraşıyonuz benle,yakında patlatıcam bombayı görürsünüz siz.bora anladın sen onuuu..bora merdiven inip cıkıyoz diye dedikodumu mu yapıyonuz la siz.allan kötüleri sizi.:mrgreen:yavaşın fazla üstüme gelmen oruc moruc derken.yakında o merdivenlerden selanızı vermim ha..rossim nasıl koydu ama dun petrosaya..adamım be.o adamın gecişlerine hastayım yaaw o neydi öylee.dün hayal mayal cünet abim sandım petrosayı rossi de benmişim gibi geldi.aynı ben yaww..nasılda geçiş yapıyordu.muhahaha

la İsMAL olum hani sen yarışa girsen ne olurdu biliyormusun ?? hani yarışta tek kaza vardı virajı alamadı işte o sen olurdun:cherry:

arkadaşlar artık kimse beni şikayet edemeyecek:queen: ehliyet kursuna yazıldım :bounce: yardım edersiniz artık :queen: hepinize keyifli saatler

tabiki yardım ederiz, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa, sadece ehliyetsiz yakalandıgın zaman yardım edemeyiz :cherry:

kullanmayı iyi bilmiyorsan direksiyon derside verelim :wiinkk:

Son düzenleme:
tabiki yardım ederiz, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa, sadece ehliyetsiz yakalandıgın zaman yardım edemeyiz :cherry:

kullanmayı iyi bilmiyorsan direksiyon derside verelim :wiinkk:[/QUOTE]

valla aslında sağlam bi yardıma ihtiyacım var:salut: ama bi başlayalım bakalım bikere otomobilden hiç anlamam:pr: ya neyse öğreniriz bakalım o zaman gelcem yardım istemeye:bounce:

Umuuut ne lem onlar ööle yosturuyolar walla,girseydin parkura REPSOL'le görselerdi ss'le nasıl cross yapılırmış:queen:

Okullar da açıldı vuslata erdim sonunda::pulp::Bugün keyfime diyecek yok ::xblink::

nasıl gidiyor eleman öyle bittim bu rörüntüye yaw ben ait olduğum dağlara çıkmalıyım dağ adamı bora :mrgreen: bizim emitasyon crosscularda atsınlar havalarını cross yapıyoruz diye adam nasıl tırmanıyor

[YT]ovQAEYTtWe0[/YT]

amaann ne kadar güzel kros yapıyor.kros yapan görmesek yutucaz yaa.adam ne olcak arazide kullanıyor işte sen gel bide beni cek bakalım nasıl kross yapılıyor kamera yok ki öyle ha deyince.adam hoplatamıyor bile be.bora yavan adam.len lenn allan hibinyosuu muhahaha

LENN LENN ne uğraşıyonuz benle,yakında patlatıcam bombayı görürsünüz siz.bora anladın sen onuuu..bora merdiven inip cıkıyoz diye dedikodumu mu yapıyonuz la siz.allan kötüleri sizi.yavaşın fazla üstüme gelmen oruc moruc derken.yakında o merdivenlerden selanızı vermim ha..rossim nasıl koydu ama dun petrosaya..adamım be.o adamın gecişlerine hastayım yaaw o neydi öylee.dün hayal mayal cünet abim sandım petrosayı rossi de benmişim gibi geldi.aynı ben yaww..nasılda geçiş yapıyordu.muhahaha

LENN LENN ne uğraşıyonuz benle,yakında patlatıcam bombayı görürsünüz siz.bora anladın sen onuuu..bora merdiven inip cıkıyoz diye dedikodumu mu yapıyonuz la siz.allan kötüleri sizi.yavaşın fazla üstüme gelmen oruc moruc derken.yakında o merdivenlerden selanızı vermim ha..rossim nasıl koydu ama dun petrosaya..adamım be.o adamın gecişlerine hastayım yaaw o neydi öylee.dün hayal mayal cünet abim sandım petrosayı rossi de benmişim gibi geldi.aynı ben yaww..nasılda geçiş yapıyordu.muhahaha

Son düzenleme:
abi Allah'ını seversen şu msj.larını tek seferde birer metin olarak yaz ulem okuyosun hep aynı yhaaauw:p

LENN LENN ne uğraşıyonuz benle,yakında patlatıcam bombayı görürsünüz siz.bora anladın sen onuuu..bora merdiven inip cıkıyoz diye dedikodumu mu yapıyonuz la siz.allan kötüleri sizi.:mrgreen:yavaşın fazla üstüme gelmen oruc moruc derken.yakında o merdivenlerden selanızı vermim ha..rossim nasıl koydu ama dun petrosaya..adamım be.o adamın gecişlerine hastayım yaaw o neydi öylee.dün hayal mayal cünet abim sandım petrosayı rossi de benmişim gibi geldi.aynı ben yaww..nasılda geçiş yapıyordu.muhahaha

LENN LENN oruç başına vurdu gibim geliyo... :queen:

ismail rüyandan uyanda motoru servisden al yoksa gidişin iyi degil üzülüyom arkadasım

alooo kimler gelio bu akşam şimdi.... buluşmayı dün gece yarısından sonrea yazdığım için bugün tarihli.yani bi karışıklık var ortada.bu akşam buluşuyoruzzz

ben salona gidiyorum umut çıkınca hocanın oradayım iyice düşünüp taşındınmı :queen::queen: hadi görüşürüz...

arkadaşlar bilmeyenler için tarif edeyim

adalar migrosu biliyorsunuzdur.atatürk caddesinden migrosun olduğu trafiğe kapalı caddeye giriyorsunu.çok neti geçtikten sonra sağ tarafta kalıo.zaten benim motoru görürsünüz.cbr125 repsol.herkes davetlidirr

tamam biz tf'ciler de geliyoruz.3 kırmızı motosiklet.görünce korkmayın haa biziz onlar. (E)ray / (S)inan bu benim / (E)rsin... rokko caracal cbf150 görüşürüz...:cat:

Porsuk Bulvarı, Adalar Mevkii. No:333333 :p

vvvqi6.jpg

vaay volkan'ım konuşturuyosun gene valla.... :mrgreen: ne programı bu yav.süper bişe gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar